Fashion&Beauty

Selena Gomez frufrut vágatott, és már biztos, hogy mi is felkeressünk a fodrászunkat

Nemcsak az öltözködésével inspirál minket Selena Gomez, hanem rengeteg beauty-trükköt is eltanulhatunk tőle. A legújabb frizurája is arra bátorít minket, hogy minél hamarabb ellátogassunk a fodrászunkhoz.

Újra divat a frufru

Az énekesnő legújabb frizurája annyira menő, hogy egyszerűen muszáj beszélnünk róla. Csütörtökön Selena Gomez fodrásza, Kate Young posztolt egy fotót az Instagramon, amelyen a rajongók először láthatták az új stílust. A frizurája igen egyedi: egy göndör, tépett bobra váltott, amelyet frufruval egészített ki. Tökéletesen kiegészítette ezt a frizurát a karikafülbevaló, a barackos árnyalatú rúzs és a cicás szemsmink. Ráadásul a haja - amely korábban szőke és karamellszínű volt -, visszakapta sötétbarna színét. A frufru nem újdonság Selena számára, már korábban 2019-ben és 2017-ben is emellett a stílus mellett döntött. Azonban ez lehet az első alkalom, hogy hullámos, texturált stílussal párosítja.

Selena Gomeznek sokáig volt hosszú haja, ez is nagyon jól állt neki.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Mindig elszaladsz még pisilni, mielőtt elindulnál otthonról? Azonnal abba kell hagynod!
Sztárok
Matthew McConaughey három gyermek büszke édesapja, akikkel nagyon erős és különleges kapcsolatot ápol – idősebbik fia ráadásul annyira hasonlít rá, hogy akár egymás tükörképei is lehetnének.
Sztárok
Gisele Bündchen kis túlzással az egész világot lenyűgözte legújabb képével, ahol semmilyen textil nem takarja idomait.