Így néz ki a feleség, akit plasztikai sebész férje tökéletesre műtött

Dr. Phillip Craft plasztikai sebész tökéletesre műtötte a feleségét, hogy vele vonzza be a klienseket. Lényegében élő reklámtáblaként használja a nőt, olyan jól sikerültek a beavatkozások.

A tökéletes feleség megalkotása

Dr. Phillip először 1995-ben találkozott későbbi feleségével, Annával annak a kórháznak az ajándékboltjában, ahol tanult. Szerelem volt első látásra, így hamarosan összeházasodtak és családot alapítottak. A nő második gyermekük születése után érezte először, hogy egyedül már képtelen felvenni a versenyt az idő múlásával.

Kapóra jött ez plasztikai sebész férjének, aki így érdekes projektbe kezdett: 15 év alatt számos kozmetikai beavatkozást végzett el a nején, hogy megalkossa belőle a tökéletes nőt. Mindez persze az üzletnek is nagyon jót tett, hiszen az ötvenéves Anna lenyűgözően néz ki, ami bevonzza a leendő pácienseket Dr. Craft klinikájára.

Így nézett ki a feleség a beavatkozások előtt:

Hogyan néz ki most Anna? Lapozd fel a galériánkat és tudd meg!

Bár Anna eleinte elutasította férje ötletét, a szülés után annyira megváltozott a teste, hogy úgy döntött, ideje nekifogni a beavatkozásoknak. Mindez 2005-ben történt, Anna 32 évesen feküdt először kés alá.
Kattints a további képekért!

A 48 éves brit divatdiktátor úgy látja, a minél törékenyebb, vékonyabb alkatra való törekvés idejétmúlt beidegződés. Véleményének új, alakformáló ruhakollekciója révén igyekszik nyomatékot adni.

Leadfotó: 123rf

Oldalak