A horgolt nyári pulóverekért rajong a villág - mi is odáig vagyunk értük

Nem lehet betelni az idei nyár legmenőbb felsőrészével, mely átmenet képez a vastag kötött darabok és a lenge felsőrészek között. Ha nem akarsz beolvadni a tömegbe és valamilyen csinos ruhadarabbal dobnád fel a szettedet, ezt a felsőt neked találták ki! Következzenek a hazai kínálat legjobb horgolt pulóverjei, melyeket tényleg egész nyáron hordani fogtok!

A horgolt nyári pulóvereknél nincs divatosabb most

A jó idő közeledtével egyre nagyobb hasznát vesszünk a lenge, nyárias ruhadaraboknak! A hűsítő anyaggal rendelkező selyem toppok, a jól szellőző és kényelmes len ingek, valamint a midi farmerszoknyák például tökéletes viseletnek bizonyulnak akár nappali, akár esti viseletről legyen szó - most pedig meg is találtuk a hozzájuk legjobban illő felsőrészeket, melyek átmenetet képeznek a testet takaró pulóverek és a lenge felsők között. Bemutatjuk nektek a horgolt nyári pulóvereket, melyeket szinte bárhová fel tudtok venni a következő szezonban! A teljes válogatásunkért tekintsétek meg a cikk alján lévő galériánkat!

Az idei nyári szezon legtrendibb felsőrészei a fenti képen is látható horgolt pulóverek lesznek, melyek szerencsére Magyarországon is rengeteg színben és fazonban kaphatóak: ezeket meg is mutatjuk nektek a cikk alján lévő képgalériánkban, ahová a jelenlegi kínálat legstílusosabb darabjait gyűjtöttük nektek össze!

Nincs ötleted, hogyan és hová hordd ezt a felsőt? A horgolt pulóverek fantasztikusan mutatnak egy bő szárú nadrággal és egy éksarkú szandállal párosítva, de a strandon is tökéletes szolgálatot tesznek, ha fel akarnád őket kapni az egyik menő aszimmetrikus szabású fürdőruhád fölé!

A jelenlegi hazai kínálat legstílusosabb horgolt nyári pulóverjeiért kattintsatok a lenti képgalériánkra!

Pull & Bear Hosszú ujjú, színes, horgolt pulóver 6995 Ft
Kattints a további képekért!

Az idei tavasz legdivatosabb felsőrészei az aszimmetrikus darabok, melyekből ezúttal is fantasztikus fazonokkal rukkoltak elő a divatmárkák. Ha nem akarsz beolvadni a tömegbe és valamilyen trendi ruhadarabbal feldobnád az outfited, ez lesz a te darabod! Mutatjuk is a legstílusosabb aszimmetrikus felsőket a jelenlegi hazai kínálatból!

Leadfotó: Pull & Bear
Fotó: Reserved

Oldalak