5 gyors otthoni szépségápolási tipp - így fuss neki a strandszezonnak

Vészesen közelít a strandszezon, és talán erre épp ebben a pillanatban döbbensz rá, ahogy ezeket a sorokat olvasod. De mielőtt úrrá lenne rajtad a Bridget Jones-féle „mindjárt megőrülök” pánik, semmi vész: mutatjuk, mi a teendőd!

Azt már minden bizonnyal tapasztalod a bőrödön, hogy egyre jobban melegszik az idő, egyre több a napsütéses órák száma, ami bizony egyet jelent azzal: lassan le lehet dobni a textilt, és felöltheted az újonnan rendeld bikinidet, monokinidet, egyszóval fürdőrucidat. Igen ám, de a rohanó mindennapokban könnyen megeshetett veled is – ahogy a cikk írójával – hogy elfelejtettél áldozni a szépség oltárán, és jelenleg talán a tükörből egy szőrös Grincs köszön vissza, semmint egy tóparti istennő.

Innentől kezdve két lehetőséged van: a fénysebességnél is gyorsabban elmormolsz egy imát, és reménykedsz abban, hogy a fodrászod, a kozmetikusod, a manikűrösöd, a pedikűrösöd ráér még idén nyáron. Vagy inkább úgy döntesz: nem szeretnéd hirtelen jelentős összegtől megszabadítani magadat, hogy formába lendülj a nyárra, ezért inkább otthon ejtenéd meg a test-tuningot. Erre az esetre találsz néhány szuper tippet a képgalériánkban!

Szőrtelenítés
Szőrtelenítés Hacsak nem vagy a testszőrzet híve – nyugodtan lehetsz, nincs azzal semmi gond -, akkor ideje búcsút inteni a hónaljcicának meg a rövidszőrű vizsla-érzésnek, amikor végigsimítod a lábadat. Sajnos bármennyire is szeretnénk, sokunknak nem marad ideje és energiája a teljes vagy legalábbis alapos szőrtelenítésre. Ám mielőtt magunkra öltenénk az idei évben legmenőbbnek számító aszimmetrikus fürdőruhánkat, muszáj lesz megszabadulni a nemkívánatos szőrszálaktól. Attól függően mennyire érzékeny a bőröd – vagy a lelked – ezt megteheted borotvával, meleg- vagy hideggyantával. Igazság szerint még mindig a gyanta a leggyorsabb, hiszen egy epilátorhoz képest seperc alatt megszabadítja az embert a gyapjától. Aztán a bikinivonalat se hagyd ki! Illetve minden szőrtelenítés után használj bőrnyugtató krémet, ha nem szeretnél részt venni a következő piros pöttyös kampányban.
Kattints a további képekért!

Nagy trend lesz a nyáron ez a fantasztikus minta, mely most szebbnél szebb színekben hívogat minket. Ki is válogattuk a trend legjobb darabjait, hogy a következő hónapokban egy percig se kelljen gondolkodnotok azért, mit vegyetek fel a menő nyári rendezvényekre!

leadkép: 123rf.com

Oldalak