Laza, szexi és nagyon vagány - ez az idei tavasz legnépszerűbb felsője

Lazák, szexisek és nagyon vagányok - a tavaszi szezon legmenőbb felsői egyszerűen minden alkalomra tökéletesek! Te sem fogsz tudni választani közölük, ha meglátod, milyen fantasztikus darabokat válogattunk össze...

A len anyagú ingek lazák, szexisek és nagyon vagányok

Talán még soha nem voltak olyan divatosak az ingszerű felsők, mint az idei évben! A szatén anyagú nőies blúzok, a gyönyörű virágmintás változatok és a "férfias" szabású oversize, azaz túlméretezett ingek egyik pillanatról a másikra ellepték a boltok polcait, mi pedig nem győzünk a jobbnál jobb felsők közül válogatni! Most egy újabb remek felsőt hoztuk el nektek, melyeket nagy valószínűséggel egész nyáron viselni fogtok: ezek a természetes len anyagból készült ingek, melyek lazák, szexisek és nagyon vagányok egyszerre! Mesés színekben kaphatók most ezek a menő ingek, melyekből ki is válogattuk nektek a legjobb változatokat, tekintsétek meg őket a cikk alján lévő képgalériánkban!

A len anyagból készült ingek a divatipar egyik legnagyszerűbb találmányai, melyeket főként a fülledt és párás, meleg napokon tudunk értékelni a leginkább. Természetes drapériájának hála rendkívül jól szellőzik ez a kelme, hűsen tartja a testünket, hagyja szellőzni bőrt, ráadásul szinte lehetetlen beleizzadni! Ezek után szinte nem is csoda, hogy idén minden stílusos nő ezt akarja!

Ezt a vagány felsőt lehet ingként hordani egy színes és elegáns nadrágkosztümhöz, de lezseren kigombolva, szaggatott farmerekhez, valamint más "rusztikus" stílusú csipkés és horgolt ruhadarabokhoz is jól megy - a lényeg, hogy válaszd a stílusodhoz legjobban illőt!

Most remek színekben és fazonokban gyűjtöttük nektek össze az idei szezon legmenőbb ingjét, melyeket a lenti képgalériánkban tudtok megtekinteni!

Mango Oversize len ing 15 995 Ft
Kattints a további képekért!

Ezeket a színes "oversized" blézereket fogod hordani a következő néhány hónapban, ezért mindenképpen érdemes beruháznod egy ilyen darabba! Most össze is gyűjtöttük a legváltozatosabb túlméretezett darabokat, melyek annyira szépek, hogy nem lehet csak egyetlen egyet választani közölük!

Leadfotó: Massimo Dutti
Fotó: Reserved

Oldalak