Újra visszatértek a divatba a szaggatott farmerek - tavasszal is trendik lesznek

Kevés olyan ruhadarab van, amiről biztosan állíthatjuk, hogy nagyon divatosak lesznek idén - nos, a "szaggatott" farmerek viszont szó szerint ellepték az üzleteket! Mutatjuk is, milyen különleges darabokat találtunk a hazai boltokban!

A "szaggatott" farmernadrágok újra visszatértek a divatba

Míg a 2000-es évek elején a zsebes kargónadrágokkal, a "hasvillantós" kardigánokkal és a színes retro ékszerekkel együtt hatalmas népszerűségnek örvendtek a "szaggatott" farmerek, addig az elmúlt években szinte teljesen eltűntek a boltok polcairól. Ez főként annak köszönhető, hogy egyre nagyobb divat lett az elegánsabb nadrágokat, valamint a tweed és buklé anyagú ruhadarabokat viselni - most viszont újra visszatértek ezek a fiatalos, menő darabok az üzletekbe! El is hoztuk nektek a legkülönlegesebb "szaggatott" farmernadrágokat a jelenlegi hazai kínálatból, hogy nektek már csak ki kelljen választanotok a kedvenceiteket. A teljes válogatásunkat megtalálhatják a cikk alján lévő képgalériánkban.

A "szaggatott" farmernadrágok egyfajta laza "nemtörődöm" stílust képviselnek, ezért vannak olyan alkalmak és helyszínek, ahová nem illik felvenni őket. Ilyen például a munkahely, az iskola, a múzeum, valamint minden olyan alkalom, ahová egy kicsit is ki kell öltözni. Ezeket a darabokat általában a hétköznapokra szoktuk ajánlani: baráti társaságban például tökéletesek, ahogyan szórakozni és bevásárolni járni is remekül lehet egy ilyen darabban - ám ekkor is érdemes arra figyelni, hogy a többi ruhadarabod már ne legyen ennél merészebb, különben nagyon kihívó lesz az öltözködésed. A felső képen lévő szett például tökéletes példája annak, hogyan lehet egy "szaggatott" nadrágot csinosan viselni - akár egy "fűző" stílusú felsőrésszel is.

Most összegyűjtöttük nektek a jelenlegi hazai kínálatban lévő legkülönlegesebb "szaggatott" nadrágokat, melyeket a lenti képgalériánkra kattintva tudtok megtekinteni!

ZARA Ripped wide leg jeans 10 995 Ft
Kattints a további képekért!

Ezeket a hosszú virágmintás ruhákat fogod hordani a következő fél évben - úgyhogy mindenképpen érdemes beruháznod egy ilyen darabba! Most össze is gyűjtöttük a legváltozatosabb virágos ruhákat, melyek annyira szépek, hogy nem tudunk velük betelni!

Leadfotó: NA-KD
Fotó: Mohito

Oldalak