Ez az idei nyár legstílusosabb felsője: mindenki szereti a horgolt ruhadarabokat

Amikor már azt hisszük, hogy nincs új a nap alatt, a divatvilág bebizonyítja, hogy mégis van! Ezek a mesés horgolt felsők egyik pillanatról a másikra lepték el a divatüzletek polcait - mi pedig annyi mesés darabot találtunk, hogy válogatni is alig tudunk közülük!

Az idei nyár legnépszerűbb ruhadarabjai a horgolt felsők

Az idei év nyarának legnépszerűbb ruhadarabjai biztosan a horgolt anyagú ruhák lesznek, hiszen bármerre is nézünk, mindenhol ez a trend jön velünk szembe! A horgolt nyárias pulóverekért és kardigánokért például már tavasszal elkezdtünk rajongani, nemrég pedig feltűntek a boltok polcain a horgolt táskák is, amiknek aztán végképp nem tudtunk ellenállni. Szerencsére nem is kell: a horgolt anyagból készült trendi ruhadarabok ugyanis népszerűbbek, mint valaha! Most össze is gyűjtöttük nektek a divatipar legújabb újdonságából, a nyári horgolt felsőrészekből párat, melyekkel egyszerűen lehetetlen betelni! A teljes válogatásunkat a cikk alján lévő képgalériában érthetitek el.

A divatüzletek persze hamar észbe kaptak és pár héttel az első néhány kezdetleges kísérlet után már mindenféle mintában, színben és változatban is kaphatók lettek a horgolt felsők. A mi kedvencünk még mindig a természetes színeket idéző, visszafogott árnyalatok (bézs, fehér, barna), de ha igazán trendi akarsz lenni a közelgő strand- és fesztiválszezonban, akkor mindenképpen javasolnánk a csíkos, a virágos, a pöttyös és a rikító, élénk színű darabokat is. A lenti képgalériánkban most a lehető legváltozatosabb darabokat gyűjtöttük nektek össze, hogy biztosan megtaláljátok a stílusotokhoz legjobban illő változatot!

A nyári szezon legtrendibb horgolt felsőit bemutató összeállításunkat a lenti képre kattintva érhetitek el!

Massimo Dutti Strappy crochet top 19 995 Ft
Kattints a további képekért!

Van, ami sosem megy ki a divatból: a rövid farmernadrágok pont ilyenek! Lehetnek sportosok, lazák, elegánsak, kivágottak, szaggatottak, magas derekúak vagy éppen csípő fazonúak - egy azonban közös bennük: mindig bérelt helyük van a nyári trend darabok között! Mutatjuk is a hazai kínálat legjobb darabjait, kattintsatok a képgalériánkra!

Leadfotó, fotó: ZARA

Oldalak