A nyár legnagyobb trendje lesz ez a minta - mutatjuk belőle a legjobb darabokat!

Az állatminták az év minden szakaszában népszerűek: idén nyáron azonban a zebra minta lesz a sláger, ugyanis szinte már minden fast fashion üzletben lehet találni ilyen divattermékeket Most összegyűjtöttük a legmenőbb darabokat a hazai kínálatból, nézzétek meg őket a galériánkban!

A zebra mintás divattermékek lesznek a nyár slágerei

Kár lenne tagadni: idén nyáron a mintás ruhadaraboké a főszerep! Korábban már bemutattuk a szemet gyönyörködtető apróvirágos vintage trend ruhadarabjait, ahogyan a felkavaró pszichedelikus mintás ruhákról és a "pálmalevél" mintás divattermékekről is szó volt - az állatmintákról azonban idáig még nem esett szó.

Az állatmintás egész évben divatosak, ám minden évszaknak megvan a maga kedvenc kis mintája: idén nyáron ez a zebra minta lesz, ezért bátorkodtunk összegyűjteni azokat a változatos darabokat, melyek fekete-fehér színekben ragyognak! Ruhákat, szoknyákat, nadrágokat, napszemüvegeket és szandálokat is találtunk ebben a menő mintában, melyeket a cikkünk alján lévő képgalériában tudtok megtekinteni!

A zebramintás ruhadarabokat a legkönnyebben egy nyári ruha formájában lehet beilleszteni a ruhatárba, de csinos kis szoknyákat, nadrágokat, valamint stílusos farmerekhez bármikor összeillő blúzokat is találhatunk ebben a mintában. Kiegészítők terén meg lehet próbálkozni a szandálokkal, a papucsokkal és a többi nyári cipővel, de kendők és táskák, sőt, napszemüvegek formájában is ki lehet próbálni ezt a trendet! Mi azt javasoljuk, hogy ha még nem próbáltad, először apró léptekben kezdd el magadon hordani ezt a trendet, mikor pedig már hozzászoktál, akkor a nagyobb volumenű mintás darabokat is kipróbálhatod!

Most összegyűjtöttük nektek a hazai kínálat legstílusosabb zebra mintás darabjait, melyeket a lenti képgalériánkra kattintva tudtok megtekinteni!

ZARA Animal print mini dress 9995 Ft
Kattints a további képekért!

Örök klasszikusoknak számítanak a női szépséget, eleganciát és kifinomultságot képviselő gyöngy nyakláncok, azaz a gyöngysorok, melyek idén nyáron rendkívül változatos színekben és formákban kaphatók a hazai üzletekben. Mutatjuk is a legjobb darabokat!

Leadfotó: Net-a-Porter / Faithfull The Brand
Fotó: Instagram @khleopatras

Oldalak