Fashion&Beauty

Az idei nyár legnagyobb slágerei ezek a színes platform szandálok

Az idei nyár egyik legmenőbb trendje a platformsarkú szandál, ami most szebbnél szebb színekben pompázik az üzletek polcain! Sárga, rózsaszín, zöld, kék, lila - válaszd bármelyiket, azt biztos, hogy te leszel a nyári esték királynője, ha ilyen cipőben jelensz meg!

A színes platform szandálokért most mindenki megőrül

Az idei nyár tele van olyan menő és színes trendekkel, melyeket az elmúlt években egyáltalán nem tudtunk kipróbálni. Ezek közé tartoznak a színes kaftán ruhák, a "pálmalevél" mintás darabok, a horgolt nyári táskák és a nagymamáink által imádott fejkendők, melyeknél divatosabb kiegészítő talán nincs is idén nyáron!

Szerencsére azonban nem kell beérünk a színes, bohókás táskákkal, sálakkal és ruhadarabokkal, mert cipők terén is bőven van miből válogatni. Pár hete például az alábbi platform szandálokkal lettek tele az üzletek, melyek nagy valószínűséggel a nyári szezon legmenőbb darabjai lesznek. Ha nem irtózol a magasságtól, neked is ajánljuk őket: meg is lesheted a legjobb változatokat a cikk alján lévő képgalériánkban!

A platform szandálok első ránézésre furcsa és kényelmetlen daraboknak tűnnek, pedig ha felpróbálod őket, nem is olyan vészesek! Persze, ha már önmagában is magas vagy, nem biztos, hogy ez lesz a legjobb választás számodra; de ha örömmel nőnél még pár centit magasság-ügyileg, akkor biztosan bele fogsz szeretni ebbe a lábbelibe! Most mesés zöld, sárga, lila, kék, fekete és fehér valamint csillogó, fényes, szaténos, matt és metálos változatokban is megtaláltuk ezeket a gigantikus sarkokkal rendelkező cipőket, melyek fantasztikusan fognak mutatni a kedvenc virágmintás ruháddal!

Mutatjuk is a legjobb platform darabokat a hazai kínálatból - a teljes válogatásunkért kattintsatok a lenti képgalériánkra!

Stradivarius High-heel platform sandals 10 995 Ft
Kattints a további képekért!

Felejtsd el a kardigánokat vagy a nyári blézereket: az idei menő nyári felső trend, nem más, mint a kimonó ruha! Egy kapással fel tudod magadra venni, ráadásul egy menő ruhaként is megállja a helyét, ha éppen arra lenne szükséged. Mutatjuk a legjobb darabokat!

Leadfotó, fotó: Stradivarius

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Varga Csaba pótolólagos oxigén és serpák nélkül szeretne feljutni a Himalája 8125 méter magasban található Nanga Parbat csúcsára.
Lifestyle
Gyönyörű júniusi reggelre ébredhettünk ma. Kezdhetnénk így is ezt a cikket, ez azonban sajnos nem igaz.
Fashion&Beauty
Mutatjuk a 2023-as nyári manikűrtrendeket, amelyek között biztosan találsz neked valót.