Fashion&Beauty

Telt ajkak tűszúrás nélkül: ezek a trükkök tényleg beválnak

Lehet csalni egy kicsit, ha teltebb szájra vágysz. Vannak olyan trükkök és praktikák, amik tényleg beválnak ha nagyobb dúsabb ajkakat szeretnél.

Praktikák a teltebb ajkakért

A smink egy tökéletes eszköz arra, hogy kiemeljük az arcunk egyes részeit és szebb bőrképet, megjelenést biztosítsunk magunknak. Ez nem azt jelenti, hogy anélkül nem lennénk szépek, de sokan kifejezetten szeretünk sminkelni, majd a végeredményt megpillantani a tükörben. Összegyűjtöttünk néhány egyszerű trükköt, amelyek segítségével az ajkaid teltebbnek tűnhetnek. Nincs tű, sem drága kezelések, csak a szuper beauty-trükkök!

1. Ajkak előkészítése

Az első és egyben a legfontosabb lépés, hogy radírozzuk az ajkainkat. Nemcsak a bőrünknek van szüksége hetente hámlasztásra vagy radírozásra, hanem a szánknak is. Ha nincs otthon szájradír, akkor egy fogkefe is megteszi. Vizezd be és dörzsölt át vele ajkaid.

Lapozz tovább a folytatásért!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Az X-men-filmekben Jean Grey-t alakító színésznő, Famke Janssen elképesztő átalakuláson ment át az utóbbi időben – és sajnos nem jó értelemben.
Utazás
Ötmilliárd év múlva a Nap vörös óriássá duzzad és egyszerűen "elnyeli" a Földet. A folyamat a tudósok szerint visszafordíthatatlannak tűnik. Vagy mégsem?