Fashion&Beauty

Beleszédülsz, miben strandoltak őseink - ilyen volt a 30-as évek fürdőruha trendje

Te felvennéd azt a darabot, amelyben nagyszüleid hódítottak anno?

Újra divat lesz?

Ma már inkább az a trendi, ha minél kevesebb textil takarja a testünket, hogy szépen lebarnuljunk és egyáltalán ne látszódjon a bikini nyoma, azonban őseink ezzel nem így voltak. Olyan fürdőruhákat hordtak, amiket manapság utcára vesznek fel a hölgyek, illetve a férfiak. Összeszedtük a 30-as évek trendinek számító darabjait, amik még az is lehet, hogy hamarosan újra divatba jönnek. Neked tetszenek? Lapozz a magyar retro képekért!

Íme a 30-as évek legsikkesebb darabjai

1930-ban inkább a sötétebb fürdőruhákat részesítették előnyben, amiket egy-egy övvel dobtak fel. Te felvennél övet a strandra?
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Fortepan

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Meghan Markle a minap egy olyan őszi szettben mutatkozott, amely sok nő számára adhat ihletet, amikor beköszöntenek a hidegebb hónapok. Egy biztos: a hercegné outfitje telitalálat volt!
Sztárok
Sok olyan világhírű sztár van, akik felnőttfilmekben kezdték a pályájukat, és csak ezt követően futottak be nemzetközi karriert.
Sztárok
A mesterséges intelligencia segítségével készítette el új klipjét Pál Dénes. Bár nem ez az első olyan magyar videóklip, amelyben a készítők ezzel a technikával dolgoznak, az énekes és a videót...