Fashion&Beauty

Tele vannak a mesés nyitott vállú ruhákkal a boltok - tündéri ez a fazon!

Ne keresgélj tovább: megtaláltuk életed legjobb ruháját, ami lenge, színes, szexi és nem utolsósorban hihetetlenül csinos! Ugyan, mi más kellhet még egy tökéletes kis nyári ruhához? Következzen is a mesés nyitott vállú ruhák divatja, mellyel egyszerűen nem lehet betelni!

A nyitott vállú nyári ruhák gyönyörűek, mindenki szereti őket

Vannak olyan ruhák, melyeket nem lehet nem szeretni: ilyenek a gyönyörű virágmintás ruhák, a fehérneműs szatén ruhák, a mesés poplin anyagú ruhák és a bohém - rusztikus stílusú darabok is, melyeket már korábban bemutattunk nektek. Most egy újabb csodás ruhatrendet hoztunk el nektek, amivel pedig egyáltalán nem lehet betelni: a nyitott vállú ruhákért ugyanis kivétel nélkül minden nő rajong! A legjobb darabokat alapos válogatás és szemlézés után ki is gyűjtöttük nektek, melyeket a lenti képgalériánkra kattintva érhettek el!

A nyitott vállú ruhák általában lenge és könnyű anyagból készülnek, melyek a nagy melegben is tökéletesen funkcionálnak - azonban nemcsak ez az egyetlen jó dolog bennük! Ezek a ruhák nagyon csinosak és nőiesek is, ami miatt a legtöbb nyári programra bátran fel lehet őket venni, legyen szó vakációról, randevúról, családi-baráti összejövetelekről vagy akár egy esküvőről! Elegáns megjelenésüknek hála a férfiak is imádják őket rajtunk, főleg, ha egy pörgő-forgó A-vonalú darab van rajtunk!

A mi kedvencünk a fenti képen is látható fehéres-rózsaszínes mintás darab, aminél szebb nyitott vállú ruhát talán még nem is láttunk. Visszafogott színei és tündéri kis mintája a legszebb nyári ruhává lépteti elő, ezért nem csoda, hogy a férfiak is szeretik rajtunk! A tökéletes megjelenésért párosítsd egy szép kis papucs szandállal vagy egy éksarkú szandállal, mert ez a ruha magassarkúval néz ki a legjobban! Ha meghoztuk a kedved ehhez a gyönyörű darabot, nézd meg a kedvenc nyitott vállú ruháinkat a lenti képre kattintva!

Most ki is válogattuk a hazai kínálat legszebb nyitott vállú ruháit, melyeket a lenti képgalériánkra kattintva tudtok megtekinteni!

H&M Nyitott vállú ruha 7995 Ft
Kattints a további képekért!

Keresve sem találhatnánk menőbb táskát a kicsi, de annál praktikusabb telefontartós daraboknál, melyek a legtökéletesebb társainkká válhatnak a partikon, a zenei fesztiválokon és a szuper koncerteken. Nagyon menő darabokat találtunk, mutatjuk is őket a képgalériánkban!

Leadfotó,fotó: Mohito

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A 90-es évek a ragyogásról szólt, már ami a divatot illeti. A szépségiparban is abszolút dominált a "glossy" vonal, gondoljunk csak például a szájfényekre, vagy a fényes szemsminkekre.
Home&Design
Visszaszorulóban a csomagolóanyag, hódít az újrahasznosított tasak és a mobilappos világítás.