Fashion&Beauty

Ez az a tökéletes tavaszi ruha, amire minden stílusos nő vágyik

Megtaláltuk az idei év legtökéletesebb ruháját, ami egyszerre nőies és nagyon-nagyon szexis: nem másról, mint a "fehérneműs" szaténruhákról lesz most szó, ami fantasztikus színekben és fazonokban kapható a boltokban. Most megmutatjuk a leggyönyörűbb változatok belőle, alig tudtunk közölük választani!

A "fehérneműs" szaténruhákra vágyik most minden stílusos nő

Idén tavasszal annyi különleges trend közül válogathatunk, hogy csak kapkodjuk a fejünket: a hosszú, virágmintás ruhákkal például már régóta nem tudunk betelni; de a tavaszi szezon legszebb pliszírozott szoknyái; a klasszikus "LBD" kis fekete ruhák, valamint a limezöld színű ruhadarabok is teljesen elrabolták a szívünket.

Most egy olyan új trendet hoztunk el nektek, melyek szebbnél szebb színekben és árnyalatokban kaphatók a boltokban, különböző hosszuk miatt pedig több különféle alkalomra is felvehetők - persze csak abban az esetben, ha merészek vagytok, ugyanis egy nagyon szexis darabról van szó! Bemutatjuk nektek a "fehérneműs" szaténruhákat, melyekért most minden stílusos nő rajong. A teljes összeállításunkat megtalálhatjátok a cikk alján lévő képgalériánkban!

A mesés szaténblúzokhoz hasonlóan a szaténruhák is nagyon nőiesek - különösen igaz ez a "fehérneműs" fazonra, ami igazából olyan, mint egy hosszított kombiné, csak egy kicsit vastagabb anyagban. A férfiak biztosan rajongani fognak érte, ha egy ilyen ruhában jelensz meg vele valahol - arra azonban ügyelj, hogy csak a nem hivatalos, laza, kötetlen alkalmakra vegyél fel egy ilyen darabot, különben könnyen az eleganciád rovására mehet a gyönyörű ruha viselése.

Vacsorákra, ebédekre, nyaralásokra egészen tökéletesek ezek a ruhák - családi látogatásokra, munkahelyi megjelenésekre, iskolába vagy sima hétköznapokra viszont egyáltalán nem ajánljuk ezeknek a ruháknak a viselését, mert túl sokat mutatnak és túl sokat sejtetnek. Ha ez neked így belefér, akkor szemezgess bátran a jelenlegi legmenőbb "fehérneműs" szaténruhák közül, melyek mesés színekben kaphatók most a boltokban!

A hazai kínálat jelenlegi legmenőbb "fehérneműs" szaténruháiért kattintsatok a lenti képgalériánkra!

Mango Szaténruha strasszokkal 15 995 Ft
Kattints a további képekért!

Nem tudunk betelni ezekkel a mesés női blúzokkal - egyszerűen ilyen szép szatén anyagú felsőket még soha nem láttunk! Most összegyűjtöttük nektek a hazai kínálatban lévő legszebb színes szatén blúzokat és felsőket, hogy ti is ki tudjátok választani belőlük a kedvenceiteket!

Leadfotó: Retrofete
Fotó: Instagram @retrofete

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Fashion&Beauty
Lifestyle
A meleg nyári napokon természetes, hogy a klímát bevetve próbálunk megküzdeni a forrósággal, érdemes azonban csínját bánni vele!
Lifestyle
Ha téged is gyötör az álmatlanság, vesd be az alábbi trükköket.
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.