Fashion&Beauty

A rusztikus felsők egyszerűen nem mennek ki a divatból - ezek most a legtrendibb darabok

Az idei nyár tele lesz szebbnél szebb, természetes hatású ruhadarabbal! Legújabb kedvencünk nem más, mint a világos árnyalatban pompázó rusztikus stílusú blúz, amit idén horgolt, csipkével applikált és hímzett verziókban is megtalálhatunk a divatüzletek polcain. Mutatjuk is a hazai kínálat legjobb darabjait!

A rusztikus blúzokért rajong most minden stílusos nő

A fehér és a bézs különböző árnyalataiban ragyogó rusztikus blúzok még soha nem voltak olyan népszerűek, mint az elmúlt időszakban! Ez főként annak köszönhető, hogy egyre nagyobb lett a természetes hatású divattermékek iránti igény - a divatmárkák pedig a fatalpú klumpa cipők és a raffia táskák népszerűsítése mellett arra is ügyelnek, hogy a monokróm színvilágot előnyben részesítők is találjanak maguknak olyan stílusos ruhadarabokat, mint például az alábbi rusztikus felsők. A cikk alján lévő képgalériánkban össze is gyűjtöttük nektek a hazai kínálat legszebb darabjait, melyek bármilyen alkalomra felvehetők!

Pár évvel ezelőtt még igazi kihívás volt megtalálni tökéletes kis fehér blúzt - ma már szerencsére nincs ez így, mert rengeteg fazon közül lehet választani és a divatmárkák is szebbnél szebb rusztikus stílusú felsőkkel kápráztatnak el minket. Némelyik csipkével applikált, de vannak horgolt szegélyű, valamint hímzett változatok is, melyek a legkülönfélébb alkalmakra vehetők fel. Tökéletesen mutatnak például az irodában egy bő szárú nadrággal, egy elegáns nadrággal, vagy egy klasszikus szabású farmerrel is, a hétköznapokban pedig leginkább egy bermuda térdnadrághoz vagy egy midi hosszúságú farmerszoknyához tudjuk őket a legjobban elképzelni.

Össze is gyűjtöttük nektek a hazai kínálat jelenlegi legszebb rusztikus blúzait, melyeket a lenti képgalériánkban tudtok megtekinteni!

Massimo Dutti Waffle-knit linen shirt 27 995 Ft
Kattints a további képekért!

Már jóideje nem láthattuk őket a boltokban, de az arany színű karika fülbevalók újra nagyon népszerűek! Vastag, vékony, kicsi és nagy, domború és míves változatokban is kaphatók, tehát mindenki könnyen megtalálhatja a maga stílusához legjobban illő darabot. Mutatjuk is a legjobb verziókat!

Leadfotó: Mohito
Fotó: ZARA

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Ha ez az alkalmazás rajta van a telefonodon, jobban teszed, ha most azonnal letörlöd.
Utazás
A medvetámadások viszonylag ritkák, de ijesztőek. A szakértők elárulták, hogyan védheted meg magad és családodat, ha találkozol egy medvével az erdőben.
Sztárok
Sokaknak nincs lehetőségük a gyermekvállalásra fiatal felnőtt korukban, ennek ellenére viszont nem zárkóznak el tőle és később, akár 50 éves koruk felett is belevágnak egy gyermek felnevelésébe.