Fashion&Beauty

Zendaya új frizurája tökéletes indokot arra, hogy ellátogassunk a fodrászunkhoz

Zendaya haját nagyon sokan elfogadnánk, szinte minden megjelenése alkalmával változtat kicsit a stílusán. Egy biztos, hogy minden nagyon jól áll neki, és most a cannes-i filmfesztivált kihagyva új filmjének forgatásán bemutatta legújabb frizuráját.

Új hajjal debütált

Május 20-án a Daily Mail fotókat közölt az Euphoria sztárjáról új filmjének forgatásán, amelyet jelenleg Lynnben, Massachusetts-ben forgatnak. A képeken Zendaya túlméretezett barna kapucnis pulcsit visel egy fehér póló fölött. A legnagyobb változás azonban nem a stílusában nyilvánul meg, hanem a frizurájában. A rajongók először május eleji díszletfotókon pillantották meg az új bob frizuráját (vagy parókáját), de az ezeken az új képeken látható stílus igazán jól mutatja a megjelenés sokoldalúságát – és a vastag szőke melírokat. Zendaya legújabb hajtranszformációja a dimenziókról szól, egy csomó méz-tónusú kiemeléssel. A frizura és a hangulatos pulóver összhatása tökéletesen tükrözi a tengerparti-"nagymama" esztétikát, amelyet szinte minden valaha készült Nancy Meyers film népszerűsített.

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Nem esett messze az alma a fájától! A szívdöglesztő Paris pont olyan megnyerő és sármos, mint világhírű édesapja, Pierce Brosnan.
Sztárok
Katalin hercegné nemrég egy fontos eseményen vett részt, ahova férje, Vilmos is elkísérte. A leendő királyné egy ponton férje felé fordult, fagyos pillantása pedig komoly üzenetet rejtett…
Egészség
Tényleg odafigyelsz a körmeidre? Lehet, hogy manikűröztetsz, vagy magadnak reszeled és fested őket, de szánsz egy percet arra, hogy rendesen megvizsgáld őket?