Fashion&Beauty

A szupergyors hajnövesztés titka: ez az ősi módszer a leghatásosabb

Nem számít a haj hossza és textúrája, minden természetes frizura úgy gyönyörű, ahogy van. De ha szeretnéd megnöveszteni a hajad, akkor van egy összetevő, amit mindenképpen érdemes beépíteni a hajápolási rutinodba.

Egészséges, hosszú tincsek

A chebe egy cserje, ami Csád hegyvonulataiban nő. A csádi nők évezredekkel ezelőtt jöttek rá, hogy a magok elősegítik a haj gyorsabb növekedését, megelőzik a hajtöredezést, táplálják és hidratálják a tincseket, ami nagyon puha és hosszú fürtöket eredményez. Nagy előnye még, hogy az alkalmazása után sokkal könnyebben ki tudod fésülni a hajad, ez pedig szintén fontos tényező, ha a hajnövesztésről van szó.

Bár az összetevő az elmúlt néhány évben egyre népszerűbbé vált, nem minden chebe-port készítenek egyformán. Az a fajta, amelyik ilyen hatással van a hajra, csak Csád egy meghatározott régiójában nő. Fontos utánajárni, hogy honnan szerzed be a chebét – és ki vesz részt a beszerzési folyamatban. Óvakodj azoktól, akik "afrikai" chebét árulnak, mivel ezeknek sokszor nincsen semmilyen hatásuk a hajra.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Az egészséges életmód, az állatvédelem és a környezettudatosság jegyében sokan döntenek úgy, hogy áttérnek a vegán étrendre, remélve, hogy ez energikusabb és kiegyensúlyozottabb életet eredményez...
Sztárok
Rájuk fokozottan igaz, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában. Ettől még persze nem biztos, hogy elakadt a békülési folyamat Majka és Curtis között.
Sztárok
T. Danny, azaz Telegdy Dániel többszörösen bebizonyította, hogy nagy tehetséggel áldotta meg a sors: rapperként sikert sikerre halmoz, a Dancing with the Stars negyedik évadában pedig azt is...