Fashion&Beauty

Ez a vitamin a tökéletes, makulátlan bőr hozzávalója: rengeteg problémára bevetheted

Ez a vitamin számos problémát kezel, például száraz bőrt, az apró ráncokat és pirosodást. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy miért érdemes még használni.

Mi az az E vitamin?

Az E vitamin egy zsírban oldódó vitamin, amely nyolc különböző formában létezik. Ezt az összetevőt megtalálhatjuk olajokban, diófélékben, gyümölcsökben és zöldségekben. Bőrápolás szempontjából az E vitamin természetes módon megtalálható a testünkbenben és persze sok bőrápolási termékben is fellelhető.

De miért és hogyan érdemes használnod? Nézd meg a galériánkat:

Hogyan segít az E vitamin a bőrnek? A E vitamint leginkább antioxidáns és hidratáló tulajdonságai miatt használják. Segít a bőr védelmében és nedvességmegtartásában, megvédi azt a szabad gyökök káros hatásaitól, de sebgyógyító képessége és az allergiás reakciók és a bőrproblémák enyhítésére alkalmas gyulladáscsökkentő tulajdonsága miatt is kedvelik. A vitamin a nap káros hatásai ellen is védelmet nyújt, bár nem helyettesíti a fényvédőt. Sajnos nem minden bőrtípusnak megfelelő: a zsíros, aknés vagy érzékeny bőrűeknek óvatosan kell használniuk.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.