Fashion&Beauty

Edd magad szépre! Ha ezeket a finomságokat fogyasztod, a hajad úgy ragyog majd, mint az álom

A szép haj nem csak azon múlik, hogy milyen termékekkel ápoljuk a tincseinket: az sem mindegy, milyen táplálkozási szokásokat követünk.

Finomak, egészségesek és még a hajnak is jót tesznek

Gondoltad volna? Az emberi haj átlagosan 15 centimétert nő évente! Persze, a növekedési ütemet sok minden befolyásolja - és nem csupán a genetikára, az életkorra, valamint az egészségi állapotra kell gondolnunk, hanem arra is, hogy milyen élelmiszereket fogyasztunk nap mint nap. Megfelelő ápolással - minőségi termékekkel, professzionális samponokkal és kondícionálókkal - támogathatjuk a hajnövekedést, de a kiegyensúlyozott étkezés sem elhanyagolható szempont. Galériánkban felsoroljuk, miket érdemes fogyasztani, ha dús és ragyogó hajkoronára vágyunk:

Tojás A tojás kiváló fehérje- és biotinforrás, amelyre szervezetünknek szüksége van. Nagyon fontos, hogy a szőrtüszők elegendő fehérjéhez jussanak, a biotint pedig a keratin szaporodására használják, ezért is örvendnek olyan nagy népszerűségnek az utóbbi időben a biotin-kiegészítők.
Kattints a további képekért!

Ha a levegőn szárítod a hajad, akkor javíthatod a tincseid egészségét azáltal, hogy minimálisra csökkented a forróságot kibocsátó hajformázók használata által okozott károkat.

Leadfotó: 123rf
Forrás: Kiskegyed

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Hamarosan a könyvesboltok polcaira kerül Omid Scobie Végjáték című kötete, mely izgalmas, eddig nem ismert kulisszatitkokat ígér a brit királyi családdal kapcsolatosan. A szerző különös gondot fordít...
Sztárok
Jákob Zoltán teljesen átgondolta a kapcsolatát a Nagy Ő-s választottjával, majd inkább szakított.
Lifestyle
A szakemberek szerint a pontos érték a napszaktól és az illető nemétől is függ, átfogó vizsgálatukban mégis próbáltak mindenkit kielégítő válaszra lelni.