Fashion&Beauty

Ezt a blézert bármikor fel tudod venni - a szatén darabokkal nem lehet hibázni

A blézerek már önmagukban sikkessé teszik a leghétköznapibb megjelenést, azonban van egy olyan anyagú darab, ami klasszisokkal szebbé változtatja az öltözéket. Ez a darab nem más, mint a szatén anyagú blézer, ami most szebbnél szebb színekben kapható az üzletekben!

A szatén anyagú blézerek sikkesek és elegánsak

Az idei évben olyan sok blézer trendnek lehettünk szemtanúja, hogy szinte észben tartani sem lehet: legutóbb a rikító színű darabok rabolták el a szívünket, de a világos árnyalatú blézereknek is volt egy elég nagy sikerkorszaka, ahogyan a kellemes, len anyagú és a túlméretezett "oversized" változatoknak is.

A következő szezonban viszont egy teljesen más stílusú blézer trend lesz a menő, amivel már most lépten-nyomom találkozhatunk az üzletekben. Ez az új trend nem más lesz, mint a szatén anyagú blézerek divatja, ami egyszerre varázsolja elegánssá és sikkessé az összeállításunkat. Mesés színekben és fazonokban találtunk most belőlük, amiket a lenti képgalériánkra kattintva érhettek el!

A szatén blézerek a klasszikus fekete színtől kezdve az egészen ünnepies hangulatú ekrü fehéren és bézsen át a vad fukszia pinkig és az erőteljes zöldig szinte minden árnyalatban megtalálható. Vannak olyan fazonok, melyeket egy aranyos kis masnival lehet még kecsesebbé tenni, de lazább, férfiasabb szabású szatén blézereket is találtunk a boltok polcain, ahogyan az egészen dzsekiszerű darabok is népszerűek lesznek majd idén ősszel.

Következzenek most a legjobb szatén blézerek a hazai üzletek kínálatából!

ABOUT YOU - Iconic Blézer 'Kiara' 25 490 Ft
Kattints a további képekért!

Régen nagyon cikisnek számított, ha pizsamaszerű öltözékben léptünk az utcára - idén ősszel azonban kifejezetten menő lesz, legalábbis a fast fashion üzletek szerint. A pizsamás öltözékek egy pillanat alatt ellepték az üzleteket, mutatjuk is a legvagányabb darabokat!

Leadfotó, fotó: ZARA

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Volt kitől örökölnie a szépségét: Nicole Kidman megszólalásig hasonlít gyönyörű édesanyjára.
Sztárok
Peg Entwistle képtelen volt feldolgozni, hogy sosem sikerült befutnia filmsztárként, ezért tragikusan fiatalon, mindössze 24 esztendősen végzetes lépésre szánta el magát...
Sztárok
Akár akarjuk, akár nem, az idő múlása bizony mindannyiunkon nyomot hagy, mégsem öregszünk egyformán – ez pedig a világsztárok esetében sincs másképp.