Fashion&Beauty

Íme a szezon legszebb cipője - a metálfényes szandálok visszatértek a divatba

Nem lehet betelni ezekkel a szemet gyönyörködtető darabokkal, amik egy pillanat alatt feldobják az egész öltözékünket - még akkor is, ha csak egy egyszerű lábbeliről van szó! Mutatjuk a jelenlegi hazai kínálat legszebb és legszexisebb metálfényű magassarkú cipőit. Az arany, az ezüst és a bronz szerelmesei készüljenek, mert rajongani fognak ezekért a darabokért!

A metálfényű cipők egyszerűen gyönyörűek

Az idei évben szebbél szebb cipőtrendekkel találkozhattunk az üzletekben: a fonott stílusú lábbelikért egyszerűen mindenki rajong; de a vádlira "kötözős" szandálok és a színes papucs szandálok is hihetetlen népszerűségnek örvendenek - "slide back" magassarkú cipőket pedig a nyár kezdete óta hordja minden stílusos nő!

Hamarosan viszont elkezdődik az őszi szezon, amivel újabb cipőtrendek fognak érvényesülni a boltokban: az egyik legújabb ilyen trend a metálfényű cipők megjelenése, amik nyárias szandálok, kötözős cipők és klasszikus magassarkúk formájában is egyre több helyen van jelen az üzletekben. Bár még csak most kezdett el bejönni ez a trend, máris megannyi szép darabot találtunk: meg is mutatjuk őket a cikk alján lévő képgalériánkban!

A metálfényű cipők egyelőre nyárias formákban és fazonokban vannak jelen az üzletekben, de már egyre több helyen lehet látni őszies, zárt fazonú darabokat is. Mivel még az augusztusi csak most köszöntött be hozzánk, ezért most a jelenlegi legmenőbb darabokat hoztuk el, de könnyen előfordulhat, hogy egy újabb metálfényű cipőválogatással is jelentkezünk az őszi szezon folyamán.

Mutatjuk is a legmenőbb metálfényű cipőket, melyeket a lenti képgalériánkra kattintva érhettek el!

Reserved Magas sarkú szandál 6995 Ft
Kattints a további képekért!

Tavasszal robbantak be a köztudatba, júliusra viszont már minden stílusos nő kezében ott ragyogott ez a modern, formabontó darab, ami egyszerre dobja fel és teszi különlegessé a legelegánsabb outfitet is. Neked hogy tetszik? Mutatjuk is, miről van szó!

Leadfotó, fotó: ZARA

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Mutatjuk, hogy milyen stílust érdemes vágatnod, ha kerek arcformával rendelkezel.
Lifestyle
A Mérlegnek meg kell válnia valakitől, aki egykor fontos volt neki. Napi horoszkóp!
Sztárok
Volt kitől örökölnie a szépségét: Nicole Kidman megszólalásig hasonlít gyönyörű édesanyjára.