Fashion&Beauty

Ilyen gyönyörű cipőket még nem láttál - hódítanak a fonott stílusú lábbelik

Ha csak egy dögös cipőt szerzel be idén nyáron, legyen az ez! A fonott stílusú lábbelik teljesen elrabolták a szívünket: hihetetlenül szexisek, dögösek és nagyon trendik is, ezért most megéri beruházni rájuk. Neked melyik darab lesz a kedvenced? Mutatjuk is a legmenőbb változatokat!

A fonott stílusú cipők a legszebbek az idei nyáron

Ha te is szeretsz shoppingolni, már biztosan észrevetted, hogy az idei nyári szezonban a következő cipőket lehet kapni: az egyik az extra magas sarkú platformszandál, a másik az éksarkú cipő, a harmadik az "apuka" szandál, a negyedik pedig a dögös papucs szandálok, melyeket tényleg mindenki visel idén nyáron. Akármelyik típusú lábbelit is szereted, egy valami közös bennük: a fonások mindegyiküknél felbukkannak, ezért össze is gyűjtöttük a legmenőbb fonott stílusú nyári cipőket, amiket még pont ki tudsz használni idén nyáron! A teljes válogatásunkat a cikk alján lévő képgalériában tudod megtekinteni.

A fonott stílusú cipők mindenféle színben megtalálhatóak a cipőüzletekben - tapasztalatunk szerint viszont a bézs, a fehér, a világoskék és a világoslila színekben találhatóak meg a legtöbbször. Ezek a halvány pasztellszínek remekül beilleszthetők a nyári ruhatárba: már csak azt kell kitalálnod, hogy milyen fazonú cipőt is válassz! Van közöttük dögös, de kevésbé kényelmes papucs szandál (mint a fenti fehér színű darab), de pántos szandikat, pántos apuka szandálokat és szexis magassarkúkat is találtunk ebből a fazonból. Sőt, ha jobban megnézzük, még egészen kényelmes(nek tűnő) darabok is vannak köztük, úgyhogy itt az ideje lecsapni rájuk!

Mutatjuk is a legjobb fonott cipőket a hazai kínálatból - a teljes válogatásunkért kattintsatok a lenti képgalériánkra!

Deichmann - Catwalk Női papucs 6990 Ft
Kattints a további képekért!

Vannak, akik szeretek és vannak, akik nem - egy dolog azonban biztos! A rövid farmernadrágok minden évben előbukkannak, amint beköszönt a jó idő és addig velünk is maradnak, amíg nem kell hosszú gatyákra váltanunk. Következzenek most a hazai kínálat legjobb farmersortjai, melyek között mindenki megtalálhatja a neki valót!

Leadfotó: Stradivarius
Fotó: H&M

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Bak olyan információkhoz jut, amiket pénzre válthat. Napi horoszkóp!
Sztárok
Annak idején, amikor a pár szerelme még csak kibontakozóban volt egyetemi éveik alatt, bizony más nők is szemet vetettek a trónörökösre, és megpróbálták elcsábítani Vilmost - nos, Katalin ezt már...