Fashion&Beauty

Az "apuka szandálok" az új csúnyacipők: mégis mindenki viselni fogja őket idén nyáron

Az apuka-papucsok újra divatba jöttek, és bebizonyítjuk, hogy megéri beszerezni egy párat belőle.

Bármilyen szettel viselhetjük

A csúnyacipők fénykorukat élik, gondoljunk például a Crocs papucsokra, amelyek idén kiemelt szerepet kapnak a divatos nők ruhatárában. De ha már csúnyacipők, akkor meg kell említenünk az apuka-edzőcipőket is, igen bizony, azokat a darabokat, amiket édesapáink fűnyíráshoz vettek fel anno. És most ismét egy apukatrend látott napvilágot, ez pedig az apuka-szandál, ami bár elsőre furcsának tűnhet, a megfelelő szettel tökéletes összképet alkot. Ezek a lábbelik nyárra tökéletesek, hiszen a lábfejünk félig-meddig szabadon van, ráadásul magasított talppal rendelkeznek, így extra vagányságot kölcsönöznek. Viselhetjük szinte bármilyen szettel: egy nyári ruhához is tökéletesen passzol, de egy farmer-póló összeállítással is kombinálhatjuk.

Mutatunk némi inspirációt, ha te is lecsapnál egy ilyen szandálra:

Egy szuperlaza szettel is tökéletesen mutat.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Lifestyle
A Netflix jelenlegi filmje végre IMDb-n sem kapott éles lepontozást a közönségtől, szóval tényleg megéri majd bepróbálni.
Sztárok
Amióta berobbant a köztudatba, Julia Robertset mindig vörös hajjal láttuk, ennek azonban most vége, a színésznő ugyanis drasztikus változtatás mellett döntött.
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.