A rusztikus ruhák még soha nem voltak ilyen népszerűek - tele vannak velük az üzletek

Az idei nyár egyik legnagyobb trendje a rusztikus stílusú ruhadarabok, melyekkel egyszerűen tele vannak az üzletek. A bézses, barnás és világos árnyalatokban pompázó rusztikus ruhadarabokból most mi is kiválogattuk a kedvenceinket, melyeket a cikkben lévő képgalériában tekinthettek meg!

A rusztikus stílusú ruhák még soha nem voltak ilyen divatosak

A rusztikus stílusú ruhadarabok már jóideje betörtek a divatvilágba: az első hasonló darabok még pár hónappal ezelőtt jelentek meg, amikor is izgatottan figyeltük az első tavaszi trendeket, azóta viszont olyannyira nagy trend darabok lettek a rusztikus stílusú felsők, hogy még a magyar márkák is bele szőtték őket a 2022-es tavaszi/nyári kollekcióikba. Szerencsére azonban nyáron sem kell lemondanunk ezekről a természetes hatású, különleges ruhákról, hiszen jobbnál jobb változatokban kínálják őket nekünk a hazai divatüzletek. A most bézses, barnás és világos árnyalatokban is tündöklő rusztikus ruhadarabok legjobbjait a cikk alján lévő képgalériánkban tudjátok megtekinteni!

A rusztikus stílusú ruhák ismertetőjele a laza szabás, a pamutos, lenes, poplinos anyag, valamint a csipkével, hímzésekkel és horgolásokkal díszített részletek. Ezek a ruhák azért fantasztikusak, mert laza szabásuknak hála lengén veszik körül az alakunkat, tehát soha nem fogunk beléjük izzadni, még a nagy kánikula alatt sem. Létezik belőlük egészen hosszú, maxi változat, de rövid minikék is, ezért mindenki kiválaszthatja azt a hosszt, ami neki a legjobban tetszik! Színek terén a természetes, földszínű árnyalatok, a bézses-barnás színek, valamint az egészen világos ekrü és fehér árnyalatok az uralkodók, melyek remekül mutatnak a hétköznapokban és a különleges alkalmakon egyaránt.

Mutatjuk is a legjobb rusztikus stílusú ruhákat a hazai kínálatból - a teljes válogatásunkért kattintsatok a lenti képgalériánkra!

H&M Megkötős hátú ruha 9995 Ft
Kattints a további képekért!

Stílusos, nyárias és nagyon trendi az idei szezon legnépszerűbb táskája, amit most lépten-nyomon láthatunk az üzletekben! Bemutatjuk nektek a raffia anyagú kosártáskákat, melyek bevásárlásra, strandolásra vagy a nyári vakációzásra is tökéletesek! A teljes válogatásunkért kattintsatok a képgalériánkra.

Leadfotó, fotó: ZARA

Oldalak