Ne adj ki többezer forintot: így pedikűrözz otthon 6 egyszerű lépésben

Nem kell ellátogatnod a körömszalonba ahhoz, hogy gyönyörű, professzionális megjelenésű pihe-puha lábakat kapj. Ha követed ezeket a lépéseket még spórolhatsz is.

Mire lesz szükséged?

Anita Morello-Zappacosta, az OmegaLabs és a Tropical Shine ügyvezető igazgatója megosztotta tanácsait, hogy professzionális megjelenésű pedikűrt kapj otthon. Miután megtisztítottad körmeid és megtanultad a helyes reszelési módot, be kell fektetned a megfelelő kellékekbe, amelyek a következők: egy lábfürdő meleg vagy forró vízzel (műanyag lavór vagy kád); a kedvenc testápolód, lábtisztító, hámlasztó lábtermék; lábreszelő/habkőrúd, körömreszelő, buffer, kutikulaolaj, fapálca a körömbőr visszaszorításához, átlátszó alaplakk, a kedvenc körömlakkod és fedőlakk.

És nézzük a lépéseket!

1. lépés: Készítsd elő a lábujjakat! „Először is óvatosan távolíts el minden lakkot a lábujjkörömről” – mondja Morello-Zappacosta. "Reszeld a lábkörmöd a kívánt formára, majd egy kefével (vagy vízzel) távolítsd el róla a port." Ha a körmök hosszúak, először vágd le körömvágóval.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf, Forrás: rd.com

Oldalak