Fashion&Beauty

Ellepték ezek a világos blézerek a divatüzleteket - mindenki rajong értük

A meleg időben sem maradunk menő blézer trendek nélkül! A világos színvilágú blézerek most szabályosan ellepték a boltok polcait és annyiféle verzióban találkozhatunk velük, hogy alig lehet közülük választani. Következzenek most a tavaszi szezon legváltozatosabb világos blézerei!

A világos színű változatok most a legtrendibb blézerek

Idén tavasszal minden nő sikkesebb ruhatárat szeretne, ezért nem is meglepő, hogy az olyan elegáns ruhadarabok, mint a színes irodai nadrágok, a szolid selyem anyagú felsők, a csinos kis mellények, valamint a len anyagú ingek népszerűbbek, mint valaha! Szerencsére a blézerektől sem kell elbúcsúznunk, hiszen a mostanában nagyon trendi levágott cropped blézerek mellett a klasszikus fazonú, hűsebb anyagú változatok is divatba jöttek, élükön a világos árnyalatúakkal Mutatjuk is a legváltozatosabb darabokat a cikkünk alján lévő képgalériánkban!

A világos színű blézerek az utóbbi pár hétben olyan sokféle különleges szabásban jelentek meg a boltok polcain, hogy szinte alig tudtuk őket követni! A len anyagú változatok mellett a fényes hatást keltő szatén anyagú blézerek is divatba jöttek, melyek egy- illetve duplagombos; laza túlméretezett, valamint masnikkal, strasszköves ujjakkal és más díszítőelemekkel büszkélkedő fazonokban találhatóak meg most a divatüzletekben.

A teljesség igénye nélkül mi most összegyűjtöttük a hazai kínálatban szereplő legváltozatosabb fehér, elefántcsont, illetve bézs színű blézereket, hogy a saját ízlésetekhez és személyiségetekhez legjobban illő darabot tudjátok kiválasztani. Törekedjetek a megfelelő méret kiválasztására, figyeljetek a blézer ujjának hosszára, illetve arra is, hogy a felsőrésznél szükségetek van-e válltömésre - utóbbiak ugyanis nem mindenkinek állnak jól, de némely esetben még slankítani is tudnak!

Tetszik ez a trend? Kattints a lenti képgalériánkra a tavaszi szezon legjobb világos blézereiért!

H&M Túlméretezett blézer 11 995 Ft
Kattints a további képekért!

Ha a tökéletes trendi ruhát keresed, akkor megtaláltad: a szezon legmenőbb darabjai, a "sokpántos" ruhák egyediek, különlegesek és nagyon szexisek - nem csoda, hogy minden divatrajongó nő akar belőlük egyet! Kíváncsivá tettünk? Tekintsd meg összeállításunkat a legjobb változatokról!

Leadfotó: Pull & Bear
Fotó: Bershka

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A 90-es évek a ragyogásról szólt, már ami a divatot illeti. A szépségiparban is abszolút dominált a "glossy" vonal, gondoljunk csak például a szájfényekre, vagy a fényes szemsminkekre.
Home&Design
Visszaszorulóban a csomagolóanyag, hódít az újrahasznosított tasak és a mobilappos világítás.