Ezekkel a táskákkal vannak tele a divatüzletek - te is szerezz be egyet a télre

Már megszokhattuk, hogy mindig van egy újabb trend, amiért a fél divatvilág megőrül: ez a táskafazon viszont annyira menő és divatos, hogy még mi is beszereztünk belőle párat. Bemutatjuk a legjobb steppelt táskákat a hazai kínálatból!

A "steppelt" táskákért megőrül a fél divatvilág

Itt az ideje egy kis frissítésnek táska-ügyben! A jelenlegi legnagyobb sláger most a steppelt táska, ami a leggyönyörűbb színekben és formákban kapható idén ősszel. Nem csoda, hogy mindenki odáig van érte, hiszen egy nagyon menő és divatos trendről van szó!

Először a praktikus és meleg steppelt mellények jöttek be a divatba, később pedig azon kaptuk magunkat, hogy a férfiak által utált, az influencerek és a divatbloggerek által viszont imádott steppelt pufidzsekiket hordjuk a hűvös időben. Melegek, trendik és nagyon modernek, ugye? Most pedig itt van a steppelt-korszak következő állomása: a steppelt táskák ugyanis egyre inkább meghódítják a divatrajongók szívét - meg persze, azért a mienket is. Most összegyűjtöttünk a legjobb és legmenőbb steppelt táskákat a kép alján látható galériánkba, meglátjátok, imádni fogjátok őket!

Alig tudtuk kiválogatni a hazai fast fashion üzletekben kapható steppelt táskák legjobbjait, olyan sokféle verzió, árnyalat, szín és alak közül lehet manapság válogatni! Egy biztos: ha feltűnő és nagyon modern fazonra vágysz, akkor válassz egy nagyobb méretű válltáskát, amit lényegében mindenhez (fekete bőrdzsekihez, irhabundához, fekete kisruhához, bézs ballonkabáthoz stb.) fel tudsz venni - a színek tekintetében pedig ne legyél szégyenlős! Mesés ibolyalila, királykék, bézs, zöld és piros színekben is találtunk nektek menő darabokat, amik tényleg csak arra várnak, hogy a lehető legegyszerűbb őszi outfitet egy csapásra feldobják... A mi egyik nagy kedvencünk egyébként a fenti képen lévő láncos változat, mely három gyönyörű színben is kapható. Egyszerűen imádjuk őket! ZARA Quilted shoulder bag with chain 9995 Ft

Kíváncsi vagy a hazai kínálat legjobb steppelt táskáira ? Lesd meg a szezon legnépszerűbb és legváltozatosabb darabjait a lenti képgalériánkban!

ZARA Quilted shoulder bag with chain 7995 Ft Öt különböző színben kapható ez a darab, ami méretileg kicsit kissebb, mint a cikkben látható darab. Nagyon szép darab!
Kattints a további képekért!

Különleges szabászati megoldások, feltűnő színek és eklektikus minták jellemzik az idei ősz egyik legnagyobb trendjét, melyek egy az egyben a '70-es évek divatját idézik. Az biztos, hogy te is kipróbálod, ha divatos akarsz lenni idén ősszel!

Leadfotó, fotó: ZARA

Oldalak