Ezek a legjobb kis fekete “LBD” ruhák, amikbe érdemes beruházni - imádni fogod őket

Megtaláltuk neked a tökéletes kis fekete ruhát a közelgő télies szezonra - van belőlük extrém, hagyományos, tweed, strasszos és kivágott is arra az esetre, ha tényleg nem tudnál közülük dönteni! Szerezz be egyet már most és az idei évre garantáltan meg lesz oldva, mit vegyél fel az ünnepekre.

Minden nőnek kell, hogy legyen legalább egy kis fekete ruhája

A kis fekete ruha, azaz a little black dress (rövidítve LBD) egy olyan klasszikus ruhadarab, mely nem hiányozhat egyetlen nő életéből sem - hasonlóan a bézs ballonkabáthoz, a fekete bőrdzsekihez és még pár alapvető ruhához, melyből felépíthető egy tetszetős őszies női gardrób. A fekete ruha alapvető és elegáns funkciója nyomán rendkívül praktikus: színe miatt nem, illetve csak "láthatatlanul" koszolódik; bevethető ünnepi alkalmakra, rendezvényekre, megjelenésekre, családi összejövetelekre és a hétköznapokra is; másik nagy előnye pedig az, hogy mindenhez megy.

Konkrétan most nem tudnánk egy olyan kiegészítőt, cipőt vagy színt mondani, amit ne lehetne ügyesen és leleményesen párosítani a klasszikus kis fekete LBD ruhával: a neon kiegészőtőktől kezdve a szezon legőrültebb csizmáin át a stílusos leopárdmintás ruhadarabokkal folytatva tényleg mindenhez megy, ezért kár lenne nem beruházni egy ilyen darabba. Főleg úgy, hogy a lenti képgalériánkban mi annyiféle és olyan változatos ruhákat hoztunk el nektek a hazai kínálatból...

A mi kedvencünk ez a tweed anyagú darab, melynek két oldalánál, a derékrésznél egy enyhe kis kivágás található, mesés kis fehér színű gyöngyökkel díszítve. Azért választottuk ezt a ruhát a legjobb kis feketének, mert amolyan Chanel-életérzést kelt bennünk - igaz, azért jóval olcsóbb kiadásban. A Chanel legendás alapító tervezője, Coco Chanel hozta létre ugyanis az első kis fekete ruhát még 1926-ban, azóta pedig nők milliói viselik ezt a klasszikus ruhadarabot. ZARA Textured dress with pearl beads 19 995 Ft

A hazai fast fashion üzletek legjobb kis fekete "LBD" ruháit megtaláljátok a lenti képgalériánkra kattintva, gyönyörködjetek bennük a kedvetekre!

Mohito Egyszerű ruha övvel 9995 Ft Klasszikus, nőies fazon különleges alkalmakra. Ha egy ilyen ruhát tartasz otthon, garantáltan lesz mindig valamid, amit felvehetsz, ha kicsit csinosabbnak kell lenni az átlagnál!
Kattints a további képekért!

Mindenki imádja őket, de senki sem meri felvállalni, hogy ezekben a hihetetlenül édes és cuki pizsamákban mulatja az időt! Mi viszont nem tartjuk cikinek, sőt: össze is gyűjtöttük nektek a lehető legaranyosabb alvóruhákat és házi köntösöket, hogy a hideg időben, otthon is is legyen, ami megmosolyogtasson!

Leadfotó: House of CB
Fotó: ZARA

Oldalak