Fashion&Beauty

A “márvány mintás” ruhák a szezon legnagyobb trendjei - te is viseld őket, ha divatos akarsz lenni

Szebbnél szebb "márvány mintás" ruhákkal vannak tele az üzletek polcai, melyek közül egészen különleges és szemet gyönyörködtető darabokat is találtunk. Az biztos, hogy minden stíluskirálynő ezt fogja hordani idén ősszel! Most bemutatjuk a legjobb darabokat a hazai kínálatból.

A divatos és mutatós "márvány mintás" ruhákkal tele vannak az üzletek polcai

A mintás ruhadarabok idén ősszela fénykorukat élik: az idei ősz a monokróm, pöttyös minták uralmával kezdődött, később pedig az állatminták lettek egyre népszerűbbek a divatvilágban! Az őszies virágmintás ruhák, valamint leopárdmintás ruhadarabok például pár hete szó szerint ellepték a fast fashion üzleteket (ahogyan a manikűr trendeket is erősen befolyásolták), most pedig a meseszép "márvány mintás" ruhadarabok törtek be a piacra, melyek annyira változatosak és különlegesek, hogy még mi is egyből beleszerettünk ebbe trendbe!

A "márvány mintás" ruhát színesek, merészek, de rendkívül ízlésesek is: nem kell attól félned, hogy kinéznek vagy megbámultak amiatt, mert egy ilyen darabot viselsz - maximum csak azért, mert nagyon stílusos és sikkes vagy. Ez a cseppet sem közönséges, kifejezetten elegáns minta az idei ősz legnagyobb trendszínében, a csokoládé barnában fordul elő a legyakrabban, de a fekete, a bézs, a narancssárga és a sötétkék keverékéből is találhatunk pár igazán ízléses darabot a hazai kínálat termékei közül.

A mi egyik nagy kedvencünk a képen is látható narancssárgás - barnás színű alapon mintázott szatén ruha, mely egy igazi multifunkcionális darab: a meleg nyári időben is hordható, hiszen hűsít az anyaga; télen pedig elegáns és sikkes megjelenést biztosít a szaténos textúrája. Ez a darab remekül mutat fekete harisnyával, hosszúszárú csizmával, bokacsizmával vagy a szezon legtrendibb fekete bőrdzsekijével is - vétek lenne nem beszerezni! ZARA Long printed dress 12 995 Ft

A teljes "márvány mintás" ruhaválgoatásunkat megtekinthetitek a lenti képgalériánkra kattintva, gyönyörködjetek bennük és válasszátok ki a kedvenceiteket!

ZARA Knotted printed shirt 9995 Ft Ennél sikkesebb inget idén ősszel nem fogsz találni: a szezon összes slágerszíne szerepel benne. Igazán ütős kombináció!
Kattints a további képekért!

A fekete bőrdzseki egy olyan klasszikus ruhadarab, melyet csak egyszer kell megvenned az életedben - ha ugyanis stílusban és méretben sem változol az évek során, garantáltan viselni tudod majd 5-10-20 év múlva is! Most bemutatjuk a legjobb változatokat a hazai kínálatból.

Leadfotó: Mistress Rocks
Fotó: ZARA

Oldalak

Fashion&Beauty