Fashion&Beauty

Mindenki ilyen manikűrt akar most a körmösétől - nem csoda, nagyon dögös ez a stílus

Ha imádod a feltűnő mintákat, odáig leszel az idei ősz legmenőbb manikűrjétől, azaz a leopárd mintás körmöktől! Ezek az extravagáns körmök már a fél világot meghódították, ezért bemutatjuk nektek a kedvenceinket - inspirálódjatok bátran képgalériánkból!

Nagyon dögös és szexi körmeid lesznek ettől a vadmacska mintától

Ahogyan korábban már beszámoltunk róla, a 2021-es év legnépszerűbb manikűrös trendjei egyszerűen elképesztően szépek: elegánsak, klasszikusak, néhol kicsit extrémek - de mindenképpen nagyon stílusosak és művésziek. Szinte választani sem tudunk közül, ha arra kerül a sor, annyira gyönyörűek! Ezt a szuper trendet erősíti a leopárdmintát ábrázoló körömtrend is, mely azonban közel sem olyan hivalkodóan van ábrázolva az ujjainkon, mint azt elsőre hinnénk, sőt! Léteznek kifejezetten diszkrét, alig-alig megcsillanó változatok is, melyek még azokon is jól mutatnak, akik nem feltétlenül viselnek feltűnő körmöket, színeket vagy fazonokat.

A fenti képen is láthatjátok, hogy a leopárdminta általában csak egy, maximum két darab köröm felületére kerül fel és akkor sem biztos, hogy a "klasszikus" narancssárgás-feketés lebontásban, sokkal inkább népszerű egy visszafogottabb, átlátszó vagy bézses, fehéres alapon a fekete minta. Léteznek azonban olyan változatok is, mikor maga minta nem a köröm teljes felületére, csupán alulra, középre egy vagy csak a legfelsőbb körömrétegre kerül fel úgy, mintha egy francia manikűrt késztenénk - csak éppen a fehér köröm helyett leopárdminta kerül fel. Igazán menő és vagány!

Az biztos, hogy ezt a stlust azok fogják a leginkább kedvelni, akik önmagában is szeretik az extrém körmöket vagy az állatmintákat, ám ha kicsit bevállalósabb vagy az átlagnál, és újtani szeretnél manikűr-ügyben, javasoljuk, hog yprobáld ki a lenti képgalériánkban is látható egyik diszkrétebb stílust, hiszen rendkívül bájosan mutat egy-egy ilyne köröm a borongós, hideg napokon!

Kíváncsi vagy a többi leopárd mintás manikűrre? Inspirálódj a galériánkból, a kedvencedet pedig mentsd el az internetes könyvjelzők közé, hogy a körmösödnek is meg tudd mutatni!

Kattints a további képekért!

Tanácstalan vagy az őszi gardróbodat illetően? Ne aggódj! Ha ezt a 10 alapdarabot beszerzed, nemcsak stílusos, hanem a legstílusosabb nő leszel a környéken!

Leadfotó: 123rf
Fotó: Instagram

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Bár a néhai Diana eljegyzési gyűrűje a mai napig a világ egyik legikonikusabb ékszerének számít, melynek eszmei értéke szinte felbecsülhetetlen, Erzsébet királynő egyáltalán nem volt elégedett a...
Sztárok
Az 50 éves előadó kisebbik lánya, Kiss Emília Gréta korábban a Sztárban Sztár leszek!-ben is szerencsét próbált már, a napokban pedig elballagott, és ahogy egyre nagyobb, úgy lesz egyre szebb is.
Sztárok
Meghan Markle férjével, Harryvel együtt jelenleg Nigériában tartózkodik, ahol egy nap három különböző szettet is magára öltött, köztük egy nagyon különleges, bámulatos piros ruhát.