Divatos, meleg és nagyon praktikus – minden divatrajongó viseli az idei ősz legnagyobb slágerét!

Az biztos, hogy ebben az őszi ruhadarabban egy percig sem fogsz fázni – de mindenki nagyon divatosnak fog majd tartani!

Kényelem minden felett

Az idei ősz legújabb divatslágerei a steppelt mellények, melyek már ott sorakoznak a boltok polcain a szivárvány minden árnyalatában! Lehet belőlük kéket, zöldet és pirosat is kapni, de a klasszikus színekben (fekete, fehér, bézs) is megtalálhatóak, sőt – vannak olyan változatok is, melyeket direkt úgy terveztek, hogy kifordíthatóak legyenek. Magyarul egy termék áráért fogsz kapni két teljesen különböző színűt, melyekkel két vadiúj szettet is összerakhatsz magadnak az őszre. Hát nem szuper?

A steppelt mellények azonban nemcsak azért jók, mert egy kis színt tudnak csempészni az amúgy egyszínű őszi outfitedbe, hanem azért is, mert melegen tartják a felsőtestedet és lehetetlenség bennük megfázni. Könnyen le és felvehetőek; a „még nem túl hideg, de már nem túl meleg” időjáráskor pedig ez a legjobb, amit viselhetsz: trendi, divatos, kényelmes, de meleg is, ha éppen szükség van rá. Jobb trendteremtő darabba idén ősszel biztosan nem fogsz tudni beruházni!

Az idei hazai kínálatból a képen is látható darab a kedvencünk, amely két változatban (a képen is látható barna-fehér, valamint a cikk alján látható képgalériánk első képén, fekete-bézs) színben is kapható. Mély karkivágása lehetővé teszi, hogy olyan rétegesen öltözködj fel a hidegebb hónapokban, amennyire csak tudsz – trikót, pólót, garbót, de még egy nagyobb kötött pulcsit is alá fogsz tudni venni, ha nagyon fázós lennél-, a mellény alján látható állítható, diszkrét derékszorító pedig gondoskodik róla, hogy a felsőtested kényesebb testrészei se kapjanak huzatot a nagy szélben. Bershka Kifordítható nejlonszerű mellény 8995 Ft

Mondtuk már, hogy a mellény ráadásul kifordítható is? Ez nagyjából annyit jelent, hogy ez a darab ugyanúgy néz ki kívülről, mint belülről – csupán a színében különbözik, ami miatt még extrábban, még változatosabban fel tudsz öltözni. Mi imádjuk!

Nem nyerte el a tetszésedet a fenti darab? Az őszi steppelt mellény kollekciók többi darabjáért lapozd fel a képgalériánkat, ahol a hazai kínálat legjobbjait mutatjuk be nektek!

Bershka Kifordítható nejlonszerű mellény 8,995 Ft
Kattints a további képekért!

Biztos lehetsz benne, hogy ezek a vízálló cuccok nem holmi ósdi darabok, hanem igazi rendteremtő ruhák és kiegészítők - imádni fogod őket, mindenki nagyon divatosnak fog bennük tartani!

Leadfotó: Pull & Bear
Fotó: Bershka

Oldalak