Ezt reklámozzák a sztárok ősszel - erotikus, megható és szemet gyönyörködtető kampányokban pózolnak a hírességek

Nektek is látnotok kell a hírességek reklámkampányait, melyek annyira szuperül sikerültek, hogy némelyik még a kedvenceink közé is bekerült!

Megható, erotikus és szemet gyönyörködtető reklámfilmek születtek

Abban egyetérthetünk, hogy a neves sztárokkal könnyebben és gyorsabban el tudják adni a termékeiket a világmárkák - nincs ebben semmi meglepő, elvégre a hírességek hatalmas rajongótáborról, több milliós követőbázissal rendelkeznek, akik nagy valószínűséggel azt fogják enni-inni, viselni vagy használni, amihez ők adják a nevüket.

Hatalmas üzletág és több milliárdnyi forint van tehát abban, hogy a sztárok éppen melyik márkák reklámozzák. Most összegyűjtöttük nektek a 2021-es év legjobb őszi/téli kampányait, melyekben Beyoncé és Jay-Z ékszermárkát; Rihanna fehérneműt és bőröndöket; Dua Lipa és a Beckham-fiúk (azaz Victoria és David Beckham fiai) ruhákat, Amanda Seyfried és Ana de Armas szépség- és bőrápolási készítményeket; Justin Bieber felesége, Hailey Bieber cipőket; Miley Cyrus, Zendaya, Johnny Depp, Natalie Portman, Alicia Vikander, Keira Knightley és Willow Smith pedig illatokat reklámoz. Az biztos, hogy nem semmi válogatással rukkoltunk nektek elő: tekintsétek meg a legjobb reklámkampányokat és válasszátok ki kedvenceiteket a cikk alján lévő képgalériánkban!

Beyoncé & Jay-Z a Tiffany & Co. 2021-es őszi/téli kampányában

Nemcsak sikeresek együtt, de gyönyörűek is - Beyoncé és Jay-Z egy igazi álompár, akiknél jobban keresve sem találahtott volna a Tiffany & Co. ékszermárka az About Love (A Szerelemről) című őszi/téli reklámfilmjéhez. A kampányban Beyoncé az ikonikus Tiffany nyakláncot viseli, mely a világ valaha felfedezett legnagyobb sárgagyémántjával büszkélkedik - a nyakláncot eddig csak egy markonyi ember viselte Audrey Hepburnt és Lady Gagát is beleértve.

A kampány szeptember 2-án debütált világszerte és egyébként nem csak fotózásból állt: a rendkívül romantikus és érzékeny Tiffany & Co. reklámfilmben Beyoncé zongorázik és énekel is egy mesés számot, melyet ITT tekinthettek meg.

Kíváncsi vagy a többi szuper kampányra, melyet 2021 őszén a legnagyobb sztárok reklámoznak? Kattints a galériánkra és megmutatjuk is a legjobbakat!

Dua Lipa a Versace 2021-es őszi/téli kampányában
Kattints a további képekért!

Nincs férfi, aki ne habarodna bele egy olyan nőbe, aki egy sikkesen elegáns műbőrből készült ruhát visel az ősszel. Ennek örömére most össze is gyűjtöttük nektek a legjobb darabokat, hogy neked már csak ki kelljen választanod a kedvencedet!

Leadfotó: Profimedia - Red Dot
Fotó: Instagram @tiffanyandco

Oldalak