Félmeztelenül pózol közös reklámjában Megan Fox és Kourtney Kardashian

A két híresség félmeztelenül, már-már pucéren népszerűsti a közös divatkollaborációját. Figyelem, nagyon dögös képek következnek!

Megan Fox és Kourtney Kardashian együtt maga a tökély

Hiába is akarunk egyszerűen nem tudunk túljutni azon a tényen, hogy a világ két világ legszebb (és a képgalériánkban látható fotóink alapján nagy valószínűséggel a világ két legszexibb) híressége közös kollaborációba kezdett!

Együttműködésük alapjául Kim Kardashian fehérneműket és otthoni ruhákat árusító divatmárkája, a Skims szolgál, melynek közösen tervezett saját kollekciót a két gyönyörű sztár, Megan Fox és Kourtney Kardashian - a reklámba pedig minden bizonnyal apait-anyait beleadtak, ugyanis ennyire merész, erotikával tűlfűszerezett kampányt már rég láttunk két világsztártól. Pedig erre is lehetne bőven példa: hirtelen ugyanis alig tudunk olyan hírességet mondani, aki idén ősszel ne adta volna az arcát valamilyen ruha-vagy sminkmárkához.

Megan Foxtól egyébként abszolút nem áll távol a fehérneműben való pózolás: legutóbbi vörös szőnyeges szereplésén konkrétan egy átlátszó kis semmiben jelent meg a fotósok hada előtt, de ez egyáltalán nem zavarta a szépséget sőt: büszkén mutatta meg tökéletes alakját a publikumnak, akárcsak ezeken a dögös képeken.

A fehérneműk egyébként egyszerűek, dögösek és rendkívül hordhatóak - a cég még Magyarországra is szállít, ám az egyszer biztos, hogy nem a hazai átlagkeresethez szabott árakon kaphatóak ezek a darabok, ugyanis egy melltartó kb. 15-20 ezer forint körül, egy köntös pedig kb. 25 ezer forintot kóstál, melyhez a szállítási és az adózási költségek még külön jönnek hozzá.A magas ár ellenére biztos, hogy hatalmas sikernek fog örvendeni a kollekció - főleg úgy, hogy ilyen ultradögös fotókkal reklámozzák azt.

Kíváncsi vagy Megan Fox és Kourtney Kardashian közös kollaborációjának többi reklámfotójára? Kattints a képgalériánkra és megmutatjuk neked a többi fotót!

Kattints a további képekért!

Nektek is látnotok kell a hírességek reklámkampányait, melyek annyira szuperül sikerültek, hogy némelyik még a kedvenceink közé is bekerült!

Leadfotó: Skims - Donna Trope
Fotó: Instagram @donnatrope

Oldalak