Botrány: Megan Fox félmeztelenül pózolt a vörös szőnyegen

Hát vele meg mi történt? Megan Fox, a legendás szépségéről hires színésznő fémeztelenül, egy alig takaró ruhában jelent meg a vörös szőnyegen szerelmével, Machine Gun Kelly-vel.

Megan Fox aztán tudja hogyan kell magára vonnia az emberek figyelmét

A 35 éves Megan Fox nagy valószínűséggel középkori válságon megy keresztül – más magyarázatot egyszerűen nem találunk a háromgyermekes édesanya rettentő közönséges viselkedésére, na, meg persze arra, hogy miért cserélte le sármos férjét a botrányairól hires Machine Gun Kellyre – akinek neve mellett sem a külseje, sem az életstílusa nem túl hívogató.

A rettentő “dekoratív” páros egyébként 2020 márciusában találkozott először a ‘Midnight In The Switchgrass’ című film forgatásán, ahol egyből megtalálták a közös hangot. Májusban már arról cikkeztek a pletykalapok, hogyan két sztár randizik egymással – de ezt alig lehetett komolyan venni addig, amíg Megan férje és gyermekeinek apja, Brain Austin Green be nem jelentette hivatalos Instagram-oldalán, hogy 2019 decembere óta külön él a szépségtől.

Nekik egyébént három gyermekük is van (a 7 éves Noah, a 6 éves Bodhi és a 3 éves Journey), de a legendás szépségéről (is) elhíresült színésznő annyira azért nem törődik azzal, hogy jó példát mutasson a gyerekeinek a botrányos kinézetű Machine Gun Kelly-vel való új kapcsolatával.

Soroljunk pár példát? Vonalgott már félmeztelenül az énekes ‘Bloody Valentine’ videoklipjében, tucatjával tölti fel a provokatív, szexuálisan túlfűtött képeket, nyilvánosan csókolóznak és tapogatják egymást a paparazzik szeme látára és még bőven lehetne folytatni a listát. Az érdekes páros legújabb megmoccanása az, hogy a 2021-es Billboard Music Awards zenei díjkiosztó gálára minden jóízlését és erkölcsöt félrerakva jelentek meg…ahogyan ez a fotón jól látható is. Durván néznek ki!

Kíváncsi vagy a polgárpukkasztó páros vörös szőnyeges képeire? A következő oldalon megnézheted őket!

Fotó: Instagram

Oldalak

  • 1
  • 2