Fashion&Beauty

Sportcipő vásárlás előtt állsz? Ezek most a legtrendibb és legkényelmesebb lábbelik!

Új év, új cipőtrendek! Bár mindannyiunknak megvannak a magunk kedvencei a tornacipők terén, az idei évben ismét elkezdtek beszivárogni a divatba a retro sportcipők, és a színes sneakerek is.

2024 legtrendibb sportcipői

2024-re már eljutottunk oda, hogy a sportcipők mára nemcsak divatos kiegészítők, hanem bátran hordhatjuk őket az utcára, mindennapi viseletünk részeként. Évszaktól függetlenül, már a legnagyobb hidegben is egy meleg, hosszú zoknival kombinálva stílusos megjelenést biztosít. Kattints a galériára és mutatjuk, hogy melyek lesznek az idei év legtrendibb sportcipői!

2024-ben visszatérnek a retro sportcipők! A ’70-es és ’80-as években népszerűvé vált cipők - mint például az Adidas Samba, a Nike Killshot és a Puma Super Liga - egy hosszú fehér zoknival, farmerrel, szoknyával, vagy leggingssel párosítva nemcsak laza, de szuper stílusos is lesz az outfited.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: Byrdie

Ha még nem tudod, hogy milyen lábbelit válassz tavasszal, akkor segítünk. Chrissy Teigen most bemutatta, hogy melyik cipőt viseld ebben a szezonban.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Szoboszlai Dominik egykori RB Leipziges csapattársa, Gulácsi Péter nem rejtette véka alá a véleményét. A sztárkapusnak közben eldőlt a jövője is.
Utazás
Mindenhol érezhetően drágulás van, és ezt a MÁV étkezőkocsijában is érezni fogjuk. Paprikás csirkét valószínűleg nem fogsz rendelni.
Lifestyle
Egyre több szakértő kifogásolja a reformok hiányát: bizonyos számítások szerint néhány év múlva a teljes magyar nyugdíjrendszer megborulhat.