Eljött a rövid farmernadrágok ideje - ezek most a legjobb darabok a boltokban

Van, ami sosem megy ki a divatból: a rövid farmernadrágok pont ilyenek! Lehetnek sportosok, lazák, elegánsak, kivágottak, szaggatottak, magas derekúak vagy éppen csípő fazonúak - egy azonban közös bennük: mindig bérelt helyük van a nyári trend darabok között! Mutatjuk is a hazai kínálat legjobb darabjait, kattintsatok a képgalériánkra!

Végre újra eljött a rövid farmernadrágok ideje

Trendek jönnek-mennek, van azonban egy olyan anyag, amiből bármilyen ruhadarab készüljön is, soha nem megy ki a divatból - ez a farmer, azaz a denim anyag, ami idén nagyobb népszerűségnek örvend, mint valaha. Már a tavaszi szezon kezdetekor is beszámoltunk róla, hogy idén a tetőtől talpig farmer lesz az új trend, azóta pedig a laza farmeringektől kezdve a sikkes overálokon át egészen a midi farmerszoknyákig szinte minden menő farmeres ruhadarabbal előrukkoltak már az üzletek.

A nyári esték legnagyobb slágerei, a mindig bevethető rövid farmernadrágok azonban még kimaradtak az összeállításainkból. Nos, csak eddig! Most ugyanis összegyűjtöttük nektek a lehető legváltozatosabb rövidnadrágokat a jelenlegi hazai kínálatból, hogy ti már könnyedén tudjatok velük szemezgetni. A teljes válogatásunkat a lenti képgalériánkban érhetitek el.

A rövid farmernadrágok hordásánál nem kell különösebb szabályokhoz igazodnunk: lényegében bármi felvehető hozzájuk a virágos blúzoktól kezdve az elegáns len anyagú ingeken át egészen a világos blézerekig. Arra azonban érdemes figyelned, hogy olyan darabot válassz, ami kiemeli az alkatod előnyös tulajdonságait: ha például keskeny a derekad, nyugodtan viselj csípő fazonú darabot; ha viszont jobban érzed magad a magasabb szabású farmerekben, akkor fenti képen is látható verziót érdemes kipróbálnod! A vékonyabb lábakkal rendelkező hölgyek akár az egészen rövid nacikat is felvehetik - koncertekre, strandra, kánikulában például tökéletesek -, ha viszont nőiesebb alkattal rendelkezel, akkor a lenti képen szereplő hosszított változatot javasoljuk.

A hazai kínálat legváltozatosabb rövid farmernadrágjaiért lapozd fel a lenti képgalériánkat!

Stradivarius Longline denim shorts 8995 Ft
Kattints a további képekért!

Egzotikus megjelenésükkel és nyárias szabásvonalaikkal a következő pálmalevél mintás ruhadarabok egy pillanat alatt belopták magukat a divatrajongók szívébe! Nem is meglepő tehát, hogy a divatüzletek az elmúlt pár hétben folyamatosan ezekkel a mintás darabokkal rukkoltak elő. Képgalériánkban mutatjuk is a hazai kínálat legjobb darabjait!

Leadfotó: Lovers + Friends
Fotó: Bershka

Oldalak