A 75. cannes-i filmfesztivál legszebb ruhái - mesés képgalériával

Habos tüllcsodák, szemkápráztató estélyik és merész dekoltázsok jellemezték a 75. cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén, melyen idén is a világhírű színészek, modellek és influencerek vonultak végig. Most nektek is bemutatjuk a fesztivál legragyogóbb ruhakölteményeit, melyeket a képgalériánkban tekinthettek meg!

A világsztárok mesés estélyi ruhákban pózoltak a vörös szőnyegen

A cannes-i filmfesztivál minden évben lázban tartja a világot - ez idén sincs másként! A május 17-28. között megrendezésre kerülő esemény vörös szőnyegét ilyenkor ellepik a szebbnél szebb ruhákban pózoló színésznők, topmodellek és influencerek, akik a lehető legpompásabb megjelenéseikkel próbálják elkápráztatni a rajongókat, a divatkritikusokat és a jelen lévő fotósokat is.

Az idei év egyik legnagyobb szenzációja Katalin hercegné megjelenése volt a vörös szőnyegen, de Julia Roberts is feltűnést keltett a tökéletesen szabott nadrágkosztümjében, ahogyan Anne Hathaway is bámulatosan festett a filmfesztivál egyik premierjén. Fantasztikus ruhákban jelent meg Eva Longoria színésznő is, akinek kifogástalan stílusáról már régóta ódákat zengünk; de Diana hercegné gyönyörű iker unokahúgai, Lady Amelia Spencer és Lady Eliza Spencer is egészen csodálatos ruhákban jelent meg a cannes-i filmfesztiválon.

A 75. cannes-i filmfesztivál legragyogóbb csillaga nem más volt, mint a híres bollywoodi színésznő, az 1994-es Miss World szépségverseny győztese, Aishwarya Rai Bachchan. Bár a színésznő először egy meglehetősen furcsa Dolce & Gabbana ruhában mutatkozott a vörös szőnyegen, másnap már ebben a műalkotásnak is beillő kreációban jelent meg a fesztiválon.

A világoslila színű estélyit az indiai Gaurav Gupta Couture divatház álmodta rá a színésznő alakjára, melynek sziluettje Botticelli egyik festményét, Vénusz születését idézi meg. A ruhán több ezer üveggyöngy és kristály ragyog, melynek mindegyikét kézzel varrták fel, több, mint 3500 órán keresztül. Az biztos, hogy ez a vörös szőnyeges estélyi semmi máshoz sem fogható, ezért biztosak vagyunk benne, hogy beírta magát a divattörténelmi könyvekbe úgy, mint minden idők egyik legszebb cannes-i filmfesztiválon viselt ruhája.

A 75. cannes-i filmfesztivál többi csodálatos vörös szőnyeges ruháit a lenti képgalériánkban tudjátok megtekinteni!

Eva Longoria egyik mesés ruhája ez az ezüst Cristina Ottaviano darab volt.
Kattints a további képekért!

A divatvilág legfontosabb napján, a 2022-es MET-gálán szebbnél szebb ruhákban, mesés kosztümökben és magával ragadó jelmezekben pózoltak a meghívott sztárvendégek. Most összegyűjtöttük a legcsodásabb ruhakölteményeket, hogy kedvetekre gyönyörködhessetek a mesés vörös szőnyeges megjelenésekben!

Leadfotó: Getty Images / Lionel Hahn
Fotó: Instagram @filmystan123

Oldalak