Oxigénnel a bőr fiatalításáért? El sem tudod képzelni, mennyire hatékony

A kor előrehaladtával nemcsak a már sokat emlegetett hialuronsav és kollagén termelése csökken a szervezetünkben, a megfelelő oxigénellátás is egyre nehezebben biztosított bőrsejtjeink számára. Az oxigénnel dúsított arckrémek javíthatnak a helyzeten, de lehetünk ennél még hatékonyabbak - a három kezelést magába foglaló Oxygeneo kúrával természetes módon, belülről újíthatjuk meg bőrünket.

Royal Clinics, az orvos-esztétikai központ

Ha érdekelnek az esztétika világának legújabb trendjei akkor a legjobb helyen jársz! Központunk a magyar esztétikai piac egyik legjelentősebb képviselője. Blogunkban szakértőink, orvosaink cikkei által betekintést nyersz a műtét nélküli szépülés, fiatalodás világába. Pillants be velünk a kulisszák mögé és tudd meg, milyen kezeléseket választanak a sztárok szépségük megőrzéséhez! Meg fogunk lepni, hogy a modern orvostudománynak és technológiáknak köszönhetően mennyire egyszerűen és gyorsan lehet látványos eredményeket elérni, akár arcvonásaid megváltoztatása nélkül.

Mi az oxigenizáció?

Nemcsak az életünk függ az oxigéntől, bőrünk állapotára is kihatással van a szervezetünkben található oxigén mennyisége. Bőrsejtjeink oxigénellátásának csökkenésével bőrünk veszít rugalmasságából és kialakulnak az először finom, majd egyre mélyebb ráncok. Nem kell azonban kétségbe esnünk: természetes, hogy korunk előrehaladtával lassul bőrsejtjeink anyagcseréje, így csökken oxigénellátásuk. Bőrünk öregedési folyamataiba azonban a tudománynak köszönhetően már többféleképp is bele tudunk avatkozni: például olyan kezeléssel, amely belülről fokozza a bőrsejtek oxigénellátását és segít fellélegezni a bőrünknek. És vannak még ezen kívül is módszereink.

Oxygeneo™ kezelés, Royal Clinics Orvos-esztétikai Központ

Az Oxygeneo™ kúra hatása a külső kezelésen és a bőr saját, belső folyamatainak felpezsdítésén egyaránt alapszik. A titka az oxigenizáció, a rádiófrekvenciás és az ultrahang technológia kombinációjában rejlik. Amellett, hogy az oxigenizálás javítja a bőr oxigénellátását, a rádiófrekvenciás hullámok által kibocsátott hő fokozza a kollagénrostok, az elasztin és a hialuronsav termelődését. A kezelés utolsó fázisában az ultrahang technológiát hívjuk segítségül, mely jócskán megnöveli a kezelés során a bőrbe juttatott hatóanyagok felszívódását és hasznosulását. A 3 kezeléstípus ötvözésével hosszú távú hatást érhetünk el akár az arcon, a nyakon és a dekoltázson egyaránt.

Oxygeneo™ kezelés, Royal Clinics Orvos-esztétikai Központ

Hámlasztás

A bőr hámlasztása az innovatív, bőrön aktiválódó és csiszoló hatású Oxypod™ kapszulával történik, amely tartalmazza a bőr számára elengedhetetlen hasznos hatóanyagokat. A bőrtípustól és problémától függően 5 kezelés választható, amelyek a bőr egyéni szükségleteit célozzák meg. A kapszulák a bőrrel érintkezve aktiválódnak és a hatóanyagokat mélyen a bőrbe juttatva fejtik ki hatásukat. A kezelés során megszabadítjuk a bőrt az elhalt hámsejtektől és belülről oxigénnel töltjük fel, amely során a CO2 molekulák lecserélődnek, a sejttevékenység pedig megélénkül. A saját testünk erejét használva méregteleníthetjük a bőrünket és kezelhetjük az öregedés látható jeleit.

Oxygeneo™ kezelés, Royal Clinics Orvos-esztétikai Központ

Kiknek ajánljuk?

Nemcsak bőrünk feszességét nyerhetjük vissza, de halványítja a pigmentfoltokat, tisztítja és nyugtatja a zsíros, gyulladt bőrt, és a fakó és fáradt bőr is újra üde és ragyogó lesz. Az érzékeny bőrűek is nyugodtan alkalmazhatják.

Hány kezelés szükséges?

A kúra jellegű Oxygeneo kezelés 4-6 alkalomból áll, a kezelések hetente követik egymást. A hosszútávú eredmény eléréséhez azonban javasolt a kezelés után havonta vagy kéthavonta egy-egy fenntartható kezelést igénybe venni.

Érdekel a kezelés? Jelentkezz konzultációnkra ide kattintva,
vagy érdeklődj a +36 20 323 3298 telefonszámon!

JÁTSSZ ÉS NYERJ EGY OXYGENEO KEZELÉST!
Kattints most és játssz velünk!

Oldalak

Royal Clinics - Az Ön bőre, a mi felelősségünk.