Minden szem Diana hercegné gyönyörű iker unokahúgaira szegeződött Cannes-ban

Lady Amelia Spencer és Lady Eliza Spencer nagynénjükhöz hasonlóan tündököltek a filmfesztivál vörösszőnyegén. Diana unokahúgai az új Top Gun film premierjén vettek részt.

A lenyűgöző Spencer-ikrek

A Spencer családban öröklődnek a jó gének. Erre nem csak a kivételesen bájos néhai Diana walesi hercegné a jó példa, de unokahúgai, Eliza és Amelia is bizonyítják. Charles Spencer grófnak három házasságából hét gyermeke született, közülük a három legidősebb lány, a 32 éves Kitty és 29 éves ikerhúgai a brit divatmagazinok kedvencei, hiszen nemcsak nemesi származásuk és neveltetésük révén sugárzik belőlük az elegancia, de gyönyörű vonásokkal és rendkívüli stílusérzékkel is vannak megáldva.

Lady Amelia és Lady Eliza a minap nagynénjük nyomdokaiba léptek: Diana hercegné 1987-ben tette tiszteletét a cannes-i filmfesztiválon akkori férje, Károly herceg oldalán. Most, 35 évvel később iker unokahúgai vonták magukra a tekinteteket a Top Gun: Maverick szerdai vetítésén, ahol egymáshoz passzoló fekete estélyiben vonultak fel.

Néhány csendes nap után, távol a nyilvános eseményektől, Kate Middleton és Vilmos herceg ellátogatott a Top Gun: Maverick londoni premierjére. A vörös szőnyegen a királyi pár úgy nézett ki, mintha hollywoodi színészként érkeztek volna az eseményre.

Leadfotó: Arnold Jerocki/GC Images

Oldalak