Ezekért a farmer mellényekért van odáig most a divatvilág - nagyon stílusos darabok

Nem lehet betelni az idei nyár dögös farmer mellényeivel, melyek minden kétséget kizáróan 2022 legmenőbb és legtrendibb ruhadarabjai! A világsztárok már jó ideje viselik előszeretettel ezt a menő divatdarabot - most viszont végre kis hazánkban is elérhetők ezek a szuper darabok!

A farmer mellények az idei nyár legtrendibb ruhadarabjai

Minden kétséget kizáróan a mellények a 2022-es év legtrendibb ruhadarabjai! Télen a pufis műbőr, valamint a kötött fazonok; tavasszal a hosszú és színes mellények, idén nyáron pedig a szexis farmer mellények lesznek a legmenőbb divatdarabok! Bár ez utóbbi fazon csak nemrég kezdett el kis hazánkban népszerű lenni, külföldön már egy ideje előszeretettel viselik a Hailey Bieberhez és a Dua Lipához hasonló divatdiktáló sztárok. Sőt, még az idei Coachella zenei fesztiválon is ezek a denim anyagú farmer mellények bizonyulnak a legtrendibb ruhadarabnak! Egy kis inspiráció gyanánt most össze is gyűjtöttük nektek a hazai divatüzletek legmenőbb farmer mellényeit, melyeket megtekinthettek a cikk alján lévő képgalériánkban!

A farmer mellényekben az a jó, hogy nemcsak stílusosak, hanem kényelmesek és szexisek is - ráadásul szinte nincs olyan ruhadarab, amihez ne lehetne őket párosítani! A mostanában nagyon divatos tetőtől talpig farmer trend alapján bátran lehet őket párosítani szaggatott farmernadrágokhoz vagy midi farmerszoknyákhoz, de ha nem szeretnéd túlzásba vinni a denim viselését, akkor viseld egyszerűen egy gyönyörű virágmintás ruha vagy egy mesés selyem anyagú felső fölé. A választás a tiéd - az viszont biztos, hogy nem fogsz mellé lőni, ha idén beruházol egy ilyen menő farmer mellénybe! Mutatjuk is a legjobb darabokat a lenti képgalériánkban.

A hazai kínálat legmenőbb farmer mellényeiből álló összeállításunkat megtaláljátok a lenti képgalériánkra kattintva!

Reserved Farmermellény 6995 Ft
Kattints a további képekért!

Már rég elfelejtettünk az egykor "cikis" fatalpú klumpák létezését, most viszont nagyon úgy fest, hogy idén nyáron ez lesz az új trend! A hazai kínálat legváltozatosabb darabjaiért kattintsatok a cikkben lévő képgalériánkra!

Leadfotó, fotó: Stradivarius

Oldalak