Fashion&Beauty

Régen nagyon cikisnek tartották, de már ez a legtrendibb ruhadarab

Régen kifejezetten ciki volt ebben a ruhadarabban megjelenni az utcán, most viszont már minden menő divatüzlet tele van ezekkel a trendi és praktikus kötött mellényekkel! Össze is gyűjtöttük a legváltozatosabb verziókat, hogy nektek már csak ki kelljen választanotok a kedvenceiteket!

A "kötött mellények" régen kifejezetten cikisek voltak, de ma már nagyon trendik

Még jól emlékszünk arra az időre, mikor a mellények kifejezetten cikis és kínos ruhadarabnak számítottak - nos, azóta nagyot fordult a világ! Nem elég, hogy nagyanyáink kedvenc ruhája, a poncsó is visszatért a divatba, de az elmúlt hetekben a steppelt pufimellények is ellepték az üzleteket - hogy a mostanában nagyon menő rombusz mintás mellényekről ne is beszéljünk. A mellény trend viszont nem hagy alább, sőt!

Színes, fekete, monokróm, mintás, cuki, elegáns, extra vastag fonállal kötött és virágmintás változatokat is találtuk most a legmenőbb boltok kínálata között, mi pedig alig győzünk válogatni közölük! Külön kiemelnénk viszont a képen látható magas nyakú, egyenes szabású, fehér színű mellényt, mely alá több rétegben is alá tudsz öltözni - mindezek ellenére viszont rendkívül elegáns, sikkes; abszolút nem cikis viselet, sőt!

A kötött mellényeket egyébként a luxuskategóriás világmárkák is nagyon szeretik: a Dior, a Prada és a Lacoste legutóbbi kollekciójának bemutatóján például több ilyen darabot is láthattunk - a Chanel pedig már évek óta diktálja a mostanában nagyon menőnek számító kötött mellényekből álló trendet. Kíváncsi vagy milyen mesés darabok vannak a hazai üzletekben? A cikk alján látható képgalériánkban kiválogattuk a legjobbakat, hogy neked már csak végig kelljen szemlézned őket!

Az idei szezon legnagyobb divatslágeréből, a kötött mellényekből álló összeállításunkat megtaláljátok a lenti képgalériánkra kattintva!

Reserved Gyapjúkeverék mellény 6995 Ft Ez a gyapjúkeverék mellény mindig, minden körülmény között melegen fog tartani! Mesés anyaga és gyönyörű színe miatt nemcsak pólóra, garbóra felvéve ajánljuk, hanem egyszerű felsőként is javasoljuk a hordását. Ez a mellény több színben is elérhető, ezért ha tetszik ez a szabás, érdemes több árnyalatban is beszerezned belőle!
Kattints a további képekért!

A divatüzletek tele vanna ezekkel a túlméretezett, maszkulin szabású darabokkal - melegek, kényelmesek, bőek és még elegánsak is! Csak egy baj van velük: a férfiak egyáltalán nem szeretik őket rajtunk...

Leadfotó: Reserved
Fotó: Mango

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.