Újra trendi lett nagymamánk kedvenc felsője - kérd el tőle te is!

Idén télen újra divatba jött ez a meleg ruhadarab, melyet régen a nagymamáink hordtak (sőt, kötöttek nekünk) előszeretettel. Bár nem a legstílusosabb, legnőiesebb darab, az tény, hogy nagyon meleg és praktikus - ha szerencsés vagy, neked is lapul egy a szekrény mélyén még a gyerekkorodból!

A rombusz mintás kötött mellények soha nem voltak ilyen divatosak

Ami gyerekkorunkban ciki volt, az idén télen népszerűbb, mint valaha! Ugyan ki ne emlékezne a '90-es évek nagy divatslágereire, melyek idén újra trendik lettek? Gondoljatok csak az overálokra és kezeslábasokra, a steppelt pufidzsekikre, a poncsókra vagy akár a talppánttal rendelkező "talpallós" leggingsekre, melyek mindig össze-vissza szorították a talpainkat! Nos, ezekkel a ruhadarabokkal újra tele vannak a divatüzletek, az extrém hideg idő beköszöntével pedig olyan más divatkincseket is elkezdtek kínálni nekünk a divatüzletek melyek, hát... Nem a legstílusosabb, legnőiesebb darabok, de azért mégis nagyon praktikusak. Bemutatjuk nektek a most nagyon menő kötött, rombusz mintás mellényeket!

Szinte nincs olyan ember, akinek gardóbja mélyén ne lapulna egy rég-régi darab még a gyerekkorából - a szerencsésebbek pedig még olyan emlékőrző darabokkal is büszkélkedhetnek, melyeket anno a nagymamájuk kötött nekik. Bár akkor nagyon cikinek éreztük, most elő lehet venni a szekrény mélyéről őket, mert idén télen trendibbek, mint valah!

Össze is gyűjtöttük nektek azokat a színben és szabásban változatos, rombusz mintás kötött mellényeket, melyek ellepték a hazai divatüzleteket. Volt miből válogatni, az egyszer biztos! A teljes válogatásunkat megtalálhatják a cikk alján lévő képgalériánkra kattintva.

Ilyen és ehhez hasonló rombusz mintás mellényekkel tele vannak a fast fashion üzletek polcai. Tény, hogy talán nem ezek a mellények a legtrendibb ruhadarabok idén télen, viszont nagyon melegek és praktikusak: minden egyes ruhadarab fölé fel lehet őket venni, remekül rétegezhetőek és biztosan nem fogunk bennük fázni még az extrém hideg, mínusz fokokban sem. Végtére is, pont ilyen ruhadarabokra van most szükségünk, mikor majd megfagyunk az utcán, nem? Azt javasoljuk tehát, hogy keressétek meg a régi gyermekkori darabjaitokat, hátha jók lesznek még rátok, vagy szemezgessetek a kedvetekre a szuper válogatásunkból!

Össze is gyűjtöttük nektek a hazai kínálatban fellelhető legjobb rombusz mintás mellényeket, melyeket a lenti képre kattintva tekinthettek meg!

Pull & Bear Rombusz mintás kötött mellény 6995 Ft Ez az elöl gombos változat az idei év legmenőbb színkombinációjából, a csokoládé és a karamella barna árnyalataiból lett megalkotva. Közepesen hosszú derékvonalának hála nem kell azon aggódnod, hogy nem fog jól állni rajta; tulajdonképpen pedig bármit fel vehetsz hozzá. Egyre figyelj: ha ezt a feltűnő mintás mellényt viseled, más merész mintákkal már ne ékeskedj!
Kattints a további képekért!

Mi nők, imádjuk és sikkes viseletnek tartjuk – a férfiak viszont ki nem állhatják ezt a meleg anyagú ruhát, amit annyian hordunk télen csizmával, félcipővel vagy akár tornacipővel is. Kitaláljátok, miről van szó?

Leadfotó: Anthropologie
Fotó: ZARA

Oldalak