Újra trendi lett ez a rettentő csúnya nadrág, pedig senkinek sem áll jól

Senkinek sem áll jól, nem csinos, nem praktikus - mégis tele vannak vele az üzletek idén novemberben. A talppántos leggingszek bizony újra betörtek a divatvilágba és nagyon úgy néz ki, hogy nem szabadulunk tőlük egykönnyen!

A "talppántos leggings" kényelmetlen és senkinek sem áll jól

Idén ősszel furábbnál furább trendek vesznek körbe mindenki: kiemelhetnénk a meghökkentő és bizarr stílusú ruhadarabokat, úgy mint magassarkú gumicsizmákat, a levágott szárú cropped trapéznadrágokat vagy a harangalakú halászsapkákat, melyekben tényleg mindenki nevetséges néz ki. A divatdiktáló tervezők azonban még novmeberben sem hagyják nyugodni a kedélyeket - ugyanis visszahoztak egy olyan ruhadarabot, ami legutóbb Jane Fonda '80-as évekbeli aerobic-videóiban láthattuk. Ez pedig nem más, mint a talppántos, "talpallós" leggings!

Hol is kezdjük... szóval a talppántos leggingsszek újra nagy "divatok" lesznek (legalábbis a legfrissebb trendelőrejelzések szerint), pedig a legtöbb nő egyáltalán nem tud velük azonosulni. Hogy miért? Egyrészt nem egy elegáns, csinos darab. Valljuk be, mégis ki az, aki szívesen és büszkén merné láttatni engedni a nadrágján lévő talpallót? Elég ciki. Másrészt, ha nem látja senki, aki mi értelme van? Magának a talpallónak különösebben semmi, maximum egy kicsit feszesebben áll a lábaidon a nadrág, de ma már olyan feszes leggingszeket lehet kapni, hogy ennek újra nincsen semmi értelme. De akkor vajon miért jött divatba? Fogalmunk sincs!

Megannyi kérdést felvet tehát ez az új trend, amit egyre több színben, anyagban és árnyalatban láthattunk az elmúlt pár hétben a boltok polcain: megérzésünk szerint pedig ez csak a kezdet, mert egyre több és több fast fashion üzlet veszi fel a kínálatába.

Azért reméljük, hogy idén más menő nadrágtrenddel is előrukkolnak még - annál is inkább, hiszen hamarosan közeleg az év legpompásabb, legdivatosabb periódusa, az ünnepi időszak, amikor mindenki a lehető legjobb, legstílusosabb formáját szeretné nyújtani. Egyben biztosak lehettek: amint jön egy szuper divatos, menő nadrágtrend, mi azonnal be fogunk számolni róla, hogy ne csúnya talppántos leggingszeket kelljen hordanotok idén télen! H&M Bordás leggings talpallóval 4495 Ft

A hazai talppántos leggingszek kínálatát egyébként össze is válogattuk nektek, hogy pontosan tudjátok, miről is beszélünk. Senkit sem bátorítunk arra, hogy viselje ezt a trendet, de ha ki akarjátok próbálni, rajta!

A teljes képgalériánk eléréséhez kattintsatok a lenti fotóra!

H&M Bordás leggings talppánttal 6495 Ft Ez a leggings egyszerűen csodás lenne talppánt nélkül. Nem tudjuk, hogy a talpallóra ez esetben miért volt szükség, pedig nélküle tényleg egy csodás télies nadrágunk lehetne!
Kattints a további képekért!

Szebbnél szebb "márvány mintás" ruhákkal vannak tele az üzletek polcai, melyek közül egészen különleges és szemet gyönyörködtető darabokat is találtunk. Az biztos, hogy minden stíluskirálynő ezt fogja hordani idén ősszel! Most bemutatjuk a legjobb darabokat a hazai kínálatból.

Leadfotó: Mistress Rocks
Fotó: H&M

Oldalak