Újra hódít a meghökkentő és a bizarr divat - legalábbis a Gucci új kollekciója szerint

Meghökkentően bizarr és ízléstelen ruhákkal rukkolt elő a Gucci legújabb, 2021.22-es őszi/téli kollekciójában. Vajon lesz valaki, aki viselni fogja ezeket a meghökkentő darabokat?!

A Gucci új kollekciója tele van meghökkentő darabokkal

Sok más luxusmárkához hasonlóan a Gucci sem bír idén magával: legújabb, 2021.22-es őszi/téli kollekciójában olyan meghökkentő darabokat találhatunk meg, melyek egyáltalán nincsenek harmoniában egymással, sőt - mi kifejezetten bizarrnak neveznénk őket... Legutóbb a Chanel új táskakollekcióján hökkentünk így meg (ami tele volt használtnak kinéző, milliókat érő táskákkal), de az piskóta volt ezekhez a Gucci-darabokhoz képest. Vagy csak mi látjuk így? Döntsétek el ti! Mindenesetre hiszitek vagy sem, de statisztikák bizonyítják, hogy a Gucci márka a 2021-es év eddigi legsikeresebb dizájnerbrandje. Figyelem! A cikk erős iróniát tartalmaz.

Az biztos, hogy az idei ősz legtrendibb darabjaiba biztosan nem kerülnek be az olasz Gucci divatház legújabb tervezései, melyek annyira furcsán, már-már bizarrul néznek ki, hogy fogalmunk sincs egyáltalán ki veszi őket - főleg nem 700-900 ezer forint körüli értékben, ugyanis nagyjából ennyibe kerülnek a márka ruhadarabjai. De ezt döntsétek el ti! A cikkünk alján összegyűjtöttük a márka legújabb tervezéseit, melyeket pontos árrral is jelöltünk a kedvetekért. Az említett ruhákat, amiket a Gucci 2021.22-es őszi/téli digitális kifutóján is láthattatok, a milánói divatbemutatón is megtekinthetitek ezen a linken keresztül (bár meg kell jegyeznünk, ez most nem túl nagy élmény így 15 percbe belesűrítve, meg amúgy sem).

A mi kedvencünk egyébként a képgalériánkban is látható, kb. 870 ezer forintot érő Gucci-esőkabát, ami öt telejsen különböző, egymáshoz abszolút nem illő színből van megkreálva és összevarva, tetőtől talpig erős Gucci logó díszíti, fazonját tekintve pedig minden, csak nem előnyös. Az anyaga? Nylon, ami tényleg tökéletesen ellenáll a nagyobb esőzéseknek, arról viszont nem árt megfeledkezni, hogy hasonló darabot a közeli szupermarketben is bármikor lehet venni nagyjából egy kiló kenyér áráért. Ki vállalná be ezt majdnem egy teljes millió forintért? A kérdés természetesen költői.

A többi hihetetlenül extrém és meghökkentő Gucci-alkotásért kattintsatok a lenti képgalériánkra: mi csak remélni tudjuk, hogy nem ezek a darabok lesznek a jövő divatjai!

Gucci GG Multicolor nylon hooded jacket Az biztos, hogy senki sem marad észrevétlen ebben a bizarr stílusú kabátban - ha ez a cél, lehet, hogy valakinek megér majdnem egy teljes millió forintot ez a darab.
Kattints a további képekért!

Biztos lehetsz benne, hogy ezek a vízálló cuccok nem holmi ósdi darabok, hanem igazi rendteremtő ruhák és kiegészítők - imádni fogod őket, mindenki nagyon divatosnak fog bennük tartani!

Leadfotó, fotó: Gucci

Oldalak