A férfiak ki nem állhatják ezt a ruhadarabot, pedig bárhová, bármikor fel lehetne venni

A pasik ki nem állhatják, ha egy nő ilyen ruhadarabot visel - pedig rendkívül csinos is tud lenni! Kitaláljátok, hogy miről van szó? Hát az overálról!

A férfiak nem szeretik ezt a ruhadarabot, pedig bármilyen elegáns alkalomra fel lehet venni

Van, amit a nők sem tudnak megszerettetni a férfiakkal: ilyen például nagyanyáink kedvence, a kötött poncsó; a magasított talpú gumicsizma; valamint a kényelmes és meleg pulcsiruha, amit ebben a hideg időben legszívesebben éjjel-nappal hordanánk. Most egy olyan ruhadarabot hoztunk el nektek, melyet a közelgő ünnepi szezonban bárhová, bármilyen alkalomra fel tudnánk venni - a férfiak valamiért mégsem szeretik, ezért kevésszer viseljük őket. Bemutatjuk nektek az overálokat, melyeket egyre csinosabb fazonban, egyre változatosabb anyagokban lehet kapni manapság, az ünnepi szezonra tehát tökéletes ruhadaraboknak bizonyulnak!

Az overálokat gyerekként még a nagy hóban hordtuk, harisnya, póló és kardigán fölé, mikor nagy szánkózásokban voltunk - azóta viszont már eltelt pár évtized és eme ruhadarab funkciója is gyökeresen megváltozott. Az overálokat, azaz a nadrágruhákat ma már a legtöbbször csak elegáns nők viselik, mert rendkívül sikkes tud lenni egy-egy különleges napon, estélyen - épp ezért, az ünnepi szezonban is nagyon népszerű ruhadarab. Kár, hogy a férfiak nem szeretik! ZARA Sequinned playsuit with a bow 22 995 Ft

Az overálokat talán éppen ezért kevesen hordják, mert tény, hogy a férfiak jobban értékelik a szoknyákat és a ruhákat, de ez ne tántorítson el attól, hogy kipróbáld a nadrágruhákat! Csupán arra kell figyelned, hogy az alkatodhoz megfelelő overállt válassz: a fenti, bővített alsójú fazon például tökéletes a kisebb keblekkel és nagyobb csípővel rendelkezőknek; a lenti képen látható szatén anyagú verziót pedig csak a tökéletes alkatú, lapos hasú hölgyeknek ajánljuk, mert egy olyan anyagon tényleg minden domborulat kijön!

Most kiválogattuk nektek a szezon legcsinosabb és legváltozatosabb nadrágruháit, melyek eléréséhez lapozzátok fel a lenti képgalériánkat!

ABOUT YOU - LeGer by Lena Gercke Kezeslábas 'Nathalie' 21 990 Ft Ez a gyönyörű arany színő kezeslábas minden nő álma - kényes és tapadós anyaga miatt viszont csak a legtökéeltesebb testű hölgyeknek ajánljuk, mert minden (szó szerint minden) domborulat meglátszik rajta. Ha nagy vacsira készülsz és sokat puffadsz, ne ezt a ruhát vedd fel - utána még véletlenül azt fogják hinni, hogy várandós vagy!
Kattints a további képekért!

Ha rajongsz a pihe-puha kabátokért, akkor ezt a trendet is imádni fogod - a tél legnagyobb divatja ugyanis teddy coat, amit viselve olyan érzésed lesz, mintha a legpuhább teddy mackót ölelgetnéd! Azt már mondtuk, hogy nagyon stílusos is? Mutatjuk a legjobb darabokat!

Leadfotó: Bershka
Fotó: ZARA

Oldalak