Nagyon meleg és kényelmes - a férfiak mégis utálják az idei tél legmenőbb ruháját

Mi nők, imádjuk és sikkes viseletnek tartjuk – a férfiak viszont ki nem állhatják ezt a meleg anyagú ruhát, amit annyian hordunk télen csizmával, félcipővel vagy akár tornacipővel is. Kitaláljátok, miről van szó?

A meleg „pulcsiruhákat” ki nem állhatják a férfiak

Hát nem másról, mint a pulcsiruhákról! Ezek a meleg, kötött anyagú extra hosszított, túlméretezett (oversize) darabok tökéletesen melegen tartanak minket télen, miközben nem kell azon aggódnunk, hogy mit is vegyünk fel a hideg időben, ha nincs kedvünk túlbonyolítani az öltözködést. Igazából csak felkapunk hozzá egy harisnyát vagy egy gyapjú leggingszet és már mehetünk is! Az pedig csak külön hab a tortán, hogy ez a fajta ruha tényleg minden téli cipőhöz megy: bokacsizmák, térdcsizmák, combcsizmák, bélelt bakancsok – vagy a szezon legtrendibb lábbelijei, a magassarkú gumicsizmák is szuperül mennek ehhez a pulcsiruhához, amit viszont a férfiak sajnos egyáltalán nem szeretnek rajtunk.

Ennek főként az az oka, hogy az őszi virágmintás ruhákkal vagy a mostanában nagyon menő deréknál kivágott ruhákkal ellentétben ezek a darabok egyáltalán nem nőiesek, nem mutatják meg az alakot és tulajdonképpen csábításra sem hívogatják a férfiakat. Ez mondjuk nem is meglepő, hiszen egy nagyméretű, hosszú szárral rendelkező kötött pulcsiról beszélünk, ami azért tényleg nem a legszexibb ruhadarab, amit el tudunk képzelni.

Ezzel szemben mi tényleg nagyon imádjuk a pulcsiruhákat, mert attól függetlenül, hogy éppen milyen téli cipő van rajtunk, rendkívül könnyen lehetünk stílusosak, sikkesek benne: csupán egy olyan jó anyagú, kellemes színű darabot kell választani belőle, ami nem sápaszt minket, hanem kiemeli a bőrünk színét és már kész is! Mango Visszahajtott nyakú, kötött ruha 9995 Ft

Kiegészítők terén tudunk hozzá választani csodaszép deréköveket, sálakat, mellényeket, mintás harisnyákat és még annyi minden mást… egyszóval rengeteg lehetőség rejlik benne, bűn lenne nem kipróbálni idén télen! Még az is lehet, hogy a pasik is megkedvelik rajtuk!

A szezon legjobb pulcsiruháiért lapozzátok fel képgalériánkat, amit a lenti képre kattintva érhettek el!

H&M Galléros melegítőruha 5995 Ft Négy különböző színben kapható ez a melegítőfelsős ruha, mely a lazább munkahelyi napokra egy elegáns harisnyával vagy csizmával éppúgy viselhető, mint otthon, tévénézés közben a kedvenc kakaós bögrédet szorongatva. Igazi multifunkcionális darab, amit nagyon sokszor lehet használni a télen! Arról nem is beszélve, hogy túlméretezett szabása miatt extrém hideg időben akár egy normáls öltözék fölé, pulcsiként is lehet viselni viselni!
Kattints a további képekért!

Már megszokhattuk, hogy mindig van egy újabb trend, amiért a fél divatvilág megőrül: ez a táskafazon viszont annyira menő és divatos, hogy még mi is beszereztünk belőle párat. Bemutatjuk a legjobb steppelt táskákat a hazai kínálatból!

Leadfotó: Massimo Dutti
Fotó: Mango

Oldalak