2021 legjobb szépségcsomagjai, amikért rajongani fogsz - szebbé teszik az ünnepeket

Az ideim2021-es év legnépszerűbb bőr-és sminkápolási csomagjaitól minden szavunk eláll, annyira odáig vagyunk értünk - most nektek is megmutatjuk a legjobbakat! Csak győzzetek belőlük kiválasztani egyet, mert mi legszívesebben az összeset hazavinnénk!

A 2021-es év legjobb szépségápolási ajándékcsomagjai egy helyen

Az idei év végén garantáltan megérdemelsz egy kis plusz kényeztetést - épp ezért, ha egy kis szépítő relaxálásra vágysz vagy már éppen elfogyott a kedvenc bőr-és sminkápolási termékeidből, érdemes beszerezed egy ünnepi ajándékcsomagot a saját magad részére. Hogy miért? Egyrészt ezek az ajándékcsomagok szemet csillogatóan gyönyörűek, másrészt ezek a szettek a legtöbbször ugyanannyiba (vagy csak minimálisan drágábba) kerülnek csomagban az eredeti darab termék árához képest. Tiszta üzlet őket megvenni - annál is inkább, mert még ha saját részre nem is vásárolod meg őket, ajándéknak akkor is kiválóak!

Ugyan melyik nő nem örülne egy csillogó-villogó sminkszettnek vagy egy mesés bőrápolási termékekből álló ajándékcsomagnak karácsonyra? Mi egyszerűen nem ismerünk olyat, aki ne lenne odáig tőlük! Most összegyűjtöttük nektek az idei év legjobb és legnépszerűbb szépségápolási csomagjait a cikk alján található képgalériánkban azért, hogy szeretteiteket /vagy éppen saját magatokat örömmel tudjátok kényeztetni egy-egy ilyen fenséges csomaggal! Megjegyezzük, mi csak nagyon (nagyon-nagyon) nehezen tudnánk csupán egy darabot választani közölük, annyira rajongunk az összesért!

Bármilyen szépségápolási csomagot is válassz, igyekezz olyan szett mellett dönteni, melyet rendszeresen használsz és szeretsz - illetve törekedj rá, hogy az ajándékozottodat is örömmel fogadja az általad választott szettet, még akkor is ha nem ismered az illető pontos szépségápolási rutinját! A hidratáló bőrápolási csomagokat és kellemes, virágos illatú parfümöket, tusfürdőket például mindenki szívesen fogadja; de a rúzsok, a szájfények és a szempillaspirálok esetén már érdemes figyelni arra, hogy olyat válasszunk, amilyet az ajándékozottad is rendszeresen használ. Hiszen pont az az ajándékcsomag légyege, hogy örömet okozzunk a szeretteinknek és szívesen használják azt, amit szívből adunk nekik!

A lenti képgalériánkban összegyűjtöttünk nektek a 2021-es év legjobb bőrápolási- és sminkszettjeit, melyeket most ünnepi köntöbe bújtatva találhattok meg a következő ajándékcsomagokban!

Estée Lauder Raspberry Reds ajándékszett 13 900 Ft (Estée Lauder) Két teljes kiszerelésű és egy utazó méretű termékből álló limitált kiadású szett a tökéletesen formált, vörös ajkakhoz. A szett tartalma: Pure Color Envy Sculpting Lipstick Rúzs 520 Carnal árnyalatban, teljes kiszerelés (3,5g) Pure Color Envy Kissable Lip Shine Szájfény 307 Wicked Gleam árnyalatban, teljes kiszerelés (2,7ml) Double Wear Stay-in-Place Lip Pencil Ajakceruza 07 Red árnyalatban, utazó méret (8 g)
Kattints a további képekért!

Még soha nem voltak olyan mesés illatú parfümökkel tele a drogériák, mint idén - mielőtt pedig beindulna a nagy karácsonyi vásárlási-láz, összegyűjtöttünk nektek 2021 legjobb parfümjeit, hogy ki tudjátok választani, mit kértek karácsonyra!

Leadfotó: Estée Lauder
Fotó: Instagram @esteelauderhungary

Oldalak