Fashion&Beauty

2021 legszebb szemfestékei - tartósak, minőségiek és ragyogóan szépek

Még soha nem láttunk annyira mesés szemhéjfestéket, mint idén télen - mielőtt pedig beindulna a nagy karácsonyi vásárlási-láz, összegyűjtöttünk nektek 2021 legjobb szemhéjpalettáit, hogy ki is tudjátok választani, mit kértek karácsonyra!

A 2021-es év mesés szemhéjpalettákban bővelkedett

Akár sminkrajongó vagy, akár csak héba-hóba, alkalmakkor fested ki magad, egyben biztosan megegyezhetünk: egy tetszetős csomagolású, gyönyörú színekben pompázó, csillámokkal pigmentált szemhéjfestéknek csak nagyon nehezen lehet ellenállni! Nos, mi is csak nagyon nehezen tudunk, főleg úgy, hogy az idei évben annyi mesés sminkkollekció született!

A Dior, a Tom Ford, a NYX Professional Make Up és az Estée Lauder is fenséges palettákkal rukkolt elő idén, melyekből párat ki is válogattunk nektek - némelyik közölük különleges, karácsonyi kiadásúak, melyek csak limitált ideig, limitált mennyiségben kaphatóak, ezért érdemes rájuk mihamarabb lecsapnod! A teljes válogatást a lenti képgalériánkra kattintva érhetitek el.

Az idei egyik nagy kedvencünk a Dior ünnepi smink kollekciójában található két különböző árnyalatú limited edition paletta, melyek segítségével ragyogó füstös szemsminkeket készíthetsz el. A képen látható felső paletta púderesebb, bézses színeket, tónusokat tartalmaz; míg az alsó erősebb, barnásabb árnyalatokkal büszkélkedik. Mindkét verzió öt-öt darab szemhéjfestéket, valamint két darab kétvégű ecsetet tartalmaz, melyek segítségével tökéletesen fel lehet vinni a színeket. Dior Diorshow 5 Couleurs Couture The Atelier of Dreams Limited Edition 23 350 Ft

A középen lévő árnyalatok (tehát az ezüst és az arany színek) a paletta ékei: ezeket vagy első lépésként érdemes a szemhéj egész területére felvinni, majd úgy árnyékolni az erősebb színekkel; vagy utolsó lépésként használni a belső szemzugban, amitől ki fog nyílni a tekintet és ragyogóbb lesz a smink. Ebből az öt színből már rengeteg mesés szemsmink elkészíthető, több árnyalatra igazából nincs is szükség - mi szívből ajánljuk nektek!

Kiválogattuk nektek a 2021-es év legmesésebb szemhéjfestékeit - csemegézzetek belőlük bátran, csodaszép palettákról van szó! A teljes válogatást elérhetitek a lenti képgalériánkra kattintva.

NYX Professional MakeUp Gimme SuperStars! Shadow Palette szemhéjpaletta (5 x 0.9g, 3800 Ft - Notino)
Kattints a további képekért!

Még soha nem voltak olyan mesés illatú parfümökkel tele a drogériák, mint idén - mielőtt pedig beindulna a nagy karácsonyi vásárlási-láz, összegyűjtöttünk nektek 2021 legjobb parfümjeit, hogy ki tudjátok választani, mit kértek karácsonyra!

Leadfotó, fotó: Dior

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Ide-oda kapkodjuk a fejünket: zavarba ejtő szélsőségek jellemzik hazánk időjárását.
Sztárok
Kálid Artúrt sokan Will Smith magyar hangjaként ismerik. Az is közös bennük a hollywoodi színésszel, hogy mind a kettőjüknek kemény gyerekkoruk volt.
Fashion&Beauty
Anne Hathaway szombat este ünnepelte legújabb filmjének világpremierjét, ez alkalomból pedig nem akármilyen szerelést öltött magára.