A Dior megalkotta minden idők legszebb ünnepi sminkkollekcióját

A Dior ünnepi sminkkollekciója tényleg annyira szép, hogy még a mi szívünket is megragyogtatja - ígérjük, te is oda leszel érte! Most összegyűjtöttük nektek a legjobb darabokat az új Dior-sminkekből, hogy legyen miért vágyakoznod karácsonyra!

A Dior megalkotta minden idők legszebb ünnepi sminkkollekcióját

Az ünnepi szezonra készülődve a Dior olyan mesés karácsonyi sminkkollekciót alkotott, mely telis tele van mesés kozmetikumokkal, köztük sminktermékekkel, parfümökkel, bőrápolási készítményekkel és persze egy igen drága, de annál lenyűgözőbb exkluzív és limitált kiadású 24 ajtós adventi kalendáriummal! Az biztos, hogy a világ legszebb táskáiról elhíresült márka idén sem aprózza el a karácsonyi készülődést - mi pedig boldogan gyönyörködünk a mesés termékeiben!

Most kiválogattuk nektek a Dior 2021-es ünnepi smink kollekciójából a legszebb darabokat, azért, hogy némely darab akár a ti kívánságlistátokra is felkerülhessen - aztán ki tudja, még az is lehet, hogy valamelyiket a fa alatt fogod találni!

Az ünnepi kollekciót a fenti képen is látható hihetetlenül szép adventi kalendárium vezeti fel, melynek 24 ajtaja 24 darab miniatűr Dior-terméket (köztük női és férfi parfümöket, krémeket, géleket, rúzsokat és körömlakkokat) tartalmaz - és bár a pontos sorrendet nem tudjuk, gyanítjuk, hogy a középen lévő hatalmas 24-es szám egy igazán különleges meglepetést tartalmaz a francia luxusmárkától.

Az adventi kalendárium mellé a Dior sminkvonalának kreatív igazgatója és művészeti vezetője, Peter Phillips állított össze egy igazán tetszetős és szemet gyönyörködtető ünnepi sminkkollekciót, mely az "Atelier of Dreams" nevet viseli - ez szerencsére Magyarországon is kapható a vezető luxusdrogériák polcain. A kollekcióban rengeteg mesés darab megtalálható: többek között arany, barna, rózsaszín és lilás színekben pompázó szemhéjpaletták; hópelyhes díszítéssel rendelkező rúzsok; aranyló testfények; ünnepies körömlakkok és mesés pirosítók is helyet kaptak a válogatásban, de egy igen különleges, gravírozott Rouge Dior Minaudiere rúzstartó kistáska is szerepel a kollekcióban, melyet a Dior külön az ünnepi rúzsaik tárolására alkotott meg a számunkra.

A sminkeken kívül persze a Dior világhírű parfümjei is megtalálhatóak a karácsonyi kollekcióban, rendhagyóan különleges ünnepi köntösbe öltöztetve, melyekből több is szerepel a 2021-es év legjobb parfümjei között; ahogyan illatosított gyertyákat és különböző hidratáló krémeket, csillámló testgéleket is tettek bele a készítők ebbe a mesés kollekcióba.

Tekintsétek meg a képgalériánkat a Dior mesés ünnepi smink-, parfüm-és bőrápolási kollekciójáról, kedvenceiteket pedig mentsétek el és tegyétek bele a karácsonyi kívánságlistátokba!

Dior Diorshow 5 Couleurs Couture The "Atelier of Dreams" Limited Edition szemhéjpaletta, 469 Atelier Doré árnyalat (7.6 g 23 350 Ft - Notino); Dior Rouge Dior The "Atelier of Dreams" Limited Edition ajakrúzs, 862 Winter Poppy Velvet árnyalat (3.5 g 16 170 Ft - Notino); Dior Diorific Vernis The "Atelier of Dreams" Limited Edition körömlakk, 862 Poppy árnyalat (12 ml 16 170 Ft - Notino)
Kattints a további képekért!

Még soha nem voltak olyan mesés illatú parfümökkel tele a drogériák, mint idén - mielőtt pedig beindulna a nagy karácsonyi vásárlási-láz, összegyűjtöttünk nektek 2021 legjobb parfümjeit, hogy ki tudjátok választani, mit kértek karácsonyra!

Leadfotó, fotó: Dior

Oldalak