Fashion&Beauty

Szempillaspirál-kisokos: melyik kefe mire jó, és melyik számodra a tökéletes?

Mindegyiknek más a funkciója.

Amikor bemegyünk a kedvenc drogériánkba, sokszor hosszú percekig tanakodunk azon, hogy melyik szempillaspirált kellene beszereznünk (kivéve, ha már megtaláltuk a tökéletes terméket). Nem véletlenül van a piacon olyan sokféle kefe, hisz mindegyiknek más a funkciója. Mivel minden nő hosszú szempillákra vágyik, ezért nem is véletlen, hogy olyan fontos számunkra ez a termék. Most összegyűjtöttük, hogy a különböző típusok mit tudnak!

A sűrű kefe (full wand): Ez a kefe sok festéket fel tud venni, ezáltal hosszabb és sűrűbb pillákra számíthatsz. Megfelelő lehet azok számára, akiknek ritkás a szempillájuk.

A hajlított kefe (curved): Ez a kefe tökéletesen illeszkedik a szempillák természetes formájához és felfelé irányítja azokat. Finoman mozgasd jobbra-balra az applikátort a dúsabb hatás érdekében. Mindenki számára tökéletes lehet.

A vékony kefe (thin and long): Ideális a hosszabbításhoz, mivel minden pillát egységesen fed. Főként rövid szempillákhoz ajánljuk.

A mini (short): Ha nehezen viszed fel a festéket az alsó szempillákra, érdemes ebbe az apró kefébe fektetni. Gyönyörűen eléri az összes szempillát, és megakadályozza az elkenődést.

A homokóra alakú (hourglass): Ez a típus megnyitja a tekintetet, és még a legkisebb szempillákat is eléri a szemed szélén, így nagy volument ad nekik.

A kúp alakú (pointed tip): ez a kefe tökéletes a szempillák szétválasztására és az alsó szempillasor sminkelésére. Szintén nagy volument ad a pilláknak.

A golyó kefe (spike ball): Ezzel egyenként koncentrálhatsz a pillákra, nem pedig egyszerre az összesre. Azt a területet tudod kiemelni, amelyiket csak szeretnéd, így például cicásabb hatást elérve.

Buborék-kefe (bubble): aA egyenesebb ívű pillák megmentői, hiszen segít ívet adni a szempilláknak, ugyanis a töveknél emeli meg azokat.

Van néhány sminktrükk, amely jelentősen megkönnyíti az életedet. Mutatjuk is az egyik legjobbat.

Leadfotó: 123rf, Forrás: Brightside

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Nem árt tisztában lennünk azzal, hogy bizonyos gyógyszerek szedése mellett pár dolgot ki kell iktatnunk az étrendünkből, hiszen ezek növelhetik a trombózisveszélyt is, ha a hatóanyagok kölcsönhatásba...
Lifestyle
A megemelkedett rezsiárak mellett sorra húzzák le a redőnyt éttermek és üzletek is, hiszen nem tudnak annyi bevételt termelni, hogy túléljenek. Ez azt is jelenti, hogy tömegek veszítik el az...
Lifestyle
Innentől kedve a cégeknek lehetősége van euróban vagy amerikai dollárban befizeti az iparűzési adót.