Ezek a táskák mindenhez mennek: feldobják az öltözéked és a kedved is

A fekete szettek hosszú távon unalmasak lehetnek. Érdemes egy színes kiegészítővel feldobnod a szettet, ugyanis ez a hangulatodra is pozitív hatással lesz.

Színes táskák

Ha egy fekete szettet választunk, az megkönnyíti a reggeli öltözködést, mégis tudjuk azt, hogy ez nincs valami jó hatással a hangulatunkra. Van néhány alkalom, amikor a tetőtől-talpig fekete öltözék megkerülhetetlen, de mindig érdemes valami színt belevinni a megjelenésedbe néhány kiegészítő segítségével. A szettedet egy élénk kézitáskával kiegészíteni egyszerű módja annak, hogy némi pozitív hangulatot vigyél az öltözködésedbe. Legyen szó sárga táskáról vagy kötött, piros minitáskáról, köztudottan ezek sokkal jobb kedvre deríthetnek, és a kisugárzásodon is sokat dobnak. És ha már egy fekete szettnél tartunk: egy színes kézitáska remekül kombinálható vele. Most mutatunk néhány színt és fazont, amelyek mindenhez passzolnak, így nem muszáj (mindig) ragaszkodnod a feketéhez a jövőben.

A piros valószínűleg a legsemlegesebb szín a listán. Fantasztikus színpompát kölcsönöz az öltözékednek, mégsem túl merész. A piros mindenhez passzol, és lényegében minden évszakban tökéletes választás (ellentétben a feketével, ami nyáron nem túl praktikus). Ha merésznek érzed magad, válassz egy tetőtől-talpig cseresznyeszínű összeállítást.
Kattints a további képekért!

Oldalak